Αγγελόπουλοι: «Ευτύχημα που είμαστε στον Ολυμπιακό, οι αντίπαλοι έχουν πέντε ξένους»

«Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, η σημερινή νίκη χτίζει ψυχολογία και κερδίζουμε -όχι 100%- το πλεονέκτημα έδρας. »

Στη συνέχεια, πρόσθεσε με νόημα: «Ευτύχημα είναι που είμαι εγώ και ο αδερφός μου στον Ολυμπιακό και μπορούμε να αλλάζουμε παίκτες. Ο αντίπαλος μας έχει μείνει στους πέντε ξένους και έχει κολλήσει εκεί. Πήραμε παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο ένας, ο Τζέιμς μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, αυτοί που έμειναν συνεχίζουν».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη στη θέση του Τζέιμς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η ομάδα παίζει καλά και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Παλιά παίρναμε ψυχολογία από την Ευρωλίγκα, πλέον γίνεται το αντίθετο».

«Από την Κυριακή θα μπει και ο Παπανικολάου, ώστε να ενισχύσει την ομάδα. Στην Ευρωλίγκα είμαστε τον πιο δύσκολο όμιλο από καταβολής Top 16» πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και απάντησε καταλήγοντας σε ερώτηση για το αν οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να κλείσουν εισιτήρια για Βερολίνο. «Οχι να μην κλείσετε. Βήμα βήμα θα πάμε ψηλά».