Άρθο: «Θα είναι αποτυχία αν δεν πετύχουμε κάτι καλό»

Αναλυτικά όσα είπε στην σελίδα vavel.com:

Για το γεγονός ότι άργησε να βρει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ: «Στην πραγματικότητα δεν βρήκα θέση στο αρχικό σχήμα, εξ αιτίας ενός τραυματισμού, όταν έσπασα δύο πλευρά. Αυτό με πήγε πίσω στη φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι υπόλοιποι παίκτες είχαν πλεονέκτημα όσον αφορά τη φυσική κατάσταση σε σχέση με μένα για την αρχική ενδεκάδα».

Για το αν η ΑΕΚ θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό τη φετινή χρονιά: «Διαθέτουμε τους παίκτες για να πετύχουμε κάτι καλό φέτος. Διαθέτουμε υψηλό μπάτζετ και νομίζω ότι θα ήταν αποτυχία αν δεν πετύχουμε κάτι ξεχωριστό φέτος. Είμαστε μία ομάδα που φέτος ανέβηκε κατηγορία, αλλά έχουμε ποιότητα για να βγούμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Για τη σχέση του με τον Γκουστάβο Πογιέτ: «Είναι πολύ καλός προπονητής και έχει μέλλον με πολλές προοπτικές. Πιστεύω πως θα αναλαμβάνει μια μεγάλη ομάδα στην Ισπανία κάποια στιγμή. Έχει πολύ καλή επαγγελματική καριέρα. Γενικότερα μου φαίνεται πως είναι πολύ καλός προπονητής και η επιτυχία που έχουμε αυτή τη στιγμή οφείλεται βασικά σε αυτόν».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το ισπανικό ποδόσφαιρο: «Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν την μπάλα. Αλλά στην Ελλάδα οι ομάδες με χαμηλό μπάτζετ, δεν μπορούν να έχουν ποιοτικούς παίκτες και αναγκαστικά παίζουν περισσότερο αμυντικά. Υπάρχουν μόνο τέσσερις ή πέντε καλές ομάδες στην Ελλάδα και αυτές έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ: «Φυσικά αν και ποτέ δεν ξέρεις. Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω, δεν ξέρω ως παίκτης ή σε κάποιο πόστο, αλλά ναι είναι αλήθεια πως θα μου άρεσε να γυρίσω μια μέρα».