Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις έρχονται στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στην διοίκηση των «πρασίνων», τόσο για την ήττα όσο και για την τραγική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές.

Βέβαια, η δυσαρέσκεια που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, δεν αφορά μόνο την ήττα από τους πρωταθλητές Ελλάδας στη 15η αγωνιστική της Α1, αλλά κυρίως για τη συνολική εικόνα που παρουσιάζει το «τριφύλλι» το τελευταίο χρονικό διάστημα στις αναμετρήσεις τους σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.

Οι ραγδαίες αλλαγές αφορούν κυρίως το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι απογοητευμένοι από την απόδοση των Όγκνιεν Κούζμιτς και Σάσα Πάβλοβιτς, οι οποίοι είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα με δύο παίκτες. Όσον αφορά  τον Γκίμπσον, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, τον όποιο όμως έχει stand-by, καθώς κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις.

Εν κατακλείδι, πρέπει να τονίσουμε ότι καθοριστικό ρόλο σ’ όλες αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να διαδραματίσουν τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία θα κριθούν όλοι.