Γκάλο: «Καλύτεροι απ’ ότι στην Τούμπα»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο δεξιός μπακ της Ένωσης τόνισε αρχικά:

«Θα πρέπει να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας, να είμαστε δεμένοι ως ομάδα και να θυμηθούμε ότι δεν είχαμε καλή απόδοση μέσα στην Τούμπα. Άρα τώρα πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη σ’ αυτό το παιχνίδι. Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς για το ματς της Τούμπας. Το μόνο που θέλουμε είναι να νικήσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση απ’ ότι στο παιχνίδι του α’ γύρου στην έδρα του αντιπάλου, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη»

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, ο Βραζιλιάνος άσος είπε: «Πιστεύω ότι στα ντέρμπι η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και ενέργεια όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και είναι αλήθεια ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για την συμμετοχή του και στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ, είπε: «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν η ομάδα σκοράρει με δική μου ασίστ είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Το ίδιο όμως συμβαίνει αν το γκολ μπαίνει με ασίστ κάποιου άλλου παίκτη. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει σε όλα τα ματς τους τρεις βαθμούς».