Καραμπέρης: «Δεν ντρέπονται καθόλου, μας καθάρισε ο Γκόντας»

Ο Καραμπέρης δήλωσε την Πέμπτη (11/02): «Δεν ντρέπονται καθόλου. Η εφημερίδα Πρωταθλητής στις 22/1 με πρωτοσέλιδο έγραφε τρεις μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό… Απίστευτο. Έβγαλαν τον Γκόντα από την κλήρωση. Αυτόν που έκραζαν στην ΚΕΔ. Δεν είμαστε καλά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα το αφήσει έτσι. Οι δημόσιες σχέσεις καλώς γίνονται, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία, αλλά κάποιοι τους σπιλώνουν. Δεν θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, θα τα πούμε με τους υπαλλήλους των 10 χιλ. ευρώ το μήνα. Όλοι είδαν πώς μας καθάρισε ο Γκόντας».

Αναφορικά με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Φάρο Κερατσινίου στο Κύπελλο, είπε: «Μας τελείωσαν από πριν. Εμείς έπρεπε να το κάνουμε. Προφανώς στον Φάρο έδιναν πριμ, εμείς όχι. Δεν τα κάναμε καλά», ενώ για την προσέλευση του κόσμου του ΠΑΟΚ στους αγώνες της ομάδας μπάσκετ υποστήριξε:

«Μόλις ο κόσμος δει οτι η ομάδα μπορεί, θα είναι εκεί. Στο βόλεϊ πήγαιναν 50 άτομα και τώρα με τον Άρη που είναι αδύναμος πήγαν 2.000. Στο μπάσκετ έρχονται οι άρρωστοι 1.000-1.500. Θέλουν όραμα, τώρα είναι φαγητό χωρίς αλάτι».