Μελισσανίδης: «Δήθεν επεισόδιο με Κύρκο, νιώθω τον τρόμο τους»

Θέση για όσα έχουν ακουστεί, αλλά και καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω γραπτής δήλωσης που εστάλη στα ΜΜΕ από το γραφείο Τύπου της Aegean. Ο Τίγρης έκανε λόγο για προσπάθεια να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα και να υποβαθμιστεί η επικράτηση της Ένωσης.

Αναλυτικά η δήλωση: «Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιο μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».

Σημείωση με νόημα…

Στην δήλωση του ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρεται σε «παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα». Κάτι όχι τυχαίο, καθώς ο ιδιοκτήτης της Aegean υποστηρίζει πως κακώς τα όσα υποστήριξε ο Κύρκος γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, καθώς σε αυτό πρέπει να καταγράφονται μόνο όσα υπέπεσαν στην αντίληψη του ίδιου του διαιτητή.

Επίσης, η πλευρά Μελισσανίδη εκφράζει την απορία της πώς γίνεται ο Κύρκος να δέχθηκε τόσο σοβαρές απειλές, όπως υποστηρίζει, αλλά να μην ανέφερε τίποτα σε κανέναν αξιωματούχο του αγώνα για την ασφάλειά του, περίπου 20 λεπτά μετά το επεισόδιο, στο ημίχρονο του αγώνα, να έχει νέα συνομιλία με τον Μελισσανίδη, σε πιο ήπιο τόνο και απλά στο τέλος να κατεβαίνει στα αποδυτήρια για να καταγγείλει το περιστατικό στον Καλογερόπουλο, προκειμένου να γραφτεί στο φύλλο αγώνα.