Μιχαλαριάς: «Τεράστια ένεση για εμάς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Μιχαλαριάς:

«Είναι μια τεράστια ένεση για εμάς. Η αλήθεια είναι πως η συνεννόηση είχε γίνει πριν τα Χριστούγεννα και σ’ αυτό το πλαίσιο πήραμε την Μόλναρ για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Απλά τώρα τελειώσαμε τα διαδικαστικά για τη χορηγία. Η χορηγία είναι με όλο το γκρουπ του ΣΚΑΪ, οπότε λογικά θα υπάρξουν κάποια λογότυπα. Στο βόλεϊ για παράδειγμα έχουμε τη NOVA, άρα δεν μπορούμε να βάλουμε τον ΣΚΑΪ σαν τηλεόραση. Για παράδειγμα ο ΣΚΑΪ θα έχει δικαιώματα, θα μπει πιο ενεργά στη μετάδοση ορισμένων αγώνων, ειδικά στις ακαδημίες και σε συγκεκριμένα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ο ΣΚΑΪ με όλες τις δράσεις που κάνει, δείχνει το κοινωνικό έργο του».

Όσον αφορά τα χρέη που έχει ο σύλλογος σχολίασε: «Με αυτή η χορηγία θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε καλύτερα τα χρέη μας. Όταν είσαι πιο άνετος σε αυτό το επίπεδο, μπορείς να κάνεις και μεταγραφές τύπου Μόλναρ. Απ’ του χρόνου που θα έχουμε ελαφρύνει ακόμα περισσότερο, τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα. Μην ξεχνάμε πως λόγω της Καμπάλας στο ποδόσφαιρο και του αποκλεισμού στην Ευρώπη, χάθηκαν έσοδα και για τον Ερασιτέχνη, κάτι που μας έφερε πίσω. Με διάφορες κινήσεις, καταφέραμε να καλύψουμε κάποιες τρύπες και να είμαστε πιο συνεπείς. Όταν δεν έχουμε χρέη, τότε θα επενδυθούν τα χρήματα καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα πάμε να χτυπήσουμε τίτλους με μεγαλύτερη ποιότητα, ελπίζουμε αυτό να συμβεί από του χρόνου».

Για τα επόμενα βήματα του Ερασιτέχνη: «Η χορηγία του ΣΚΑΪ έχει ετήσια διάρκεια μέσα στο 2016. Αν έχουμε άλλη μια τέτοια χορηγία του χρόνου, τότε θα έχουμε καθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό με χρέη από δικαστικές αποφάσεις που είναι πιο επείγοντα και θα μένουν κάποια που δεν είναι άμεσα απαιτητά, κάτι που σημαίνει πως η μεθεπόμενη σεζόν, θα είναι χρόνος ανάπτυξης και επενδύσεων. Οι επιφανείς Παναθηναϊκοί ξαναγυρίζουν στο σύλλογο και στη μάνα του λόχου. Όλη αυτή η ιστορία με τις αποφάσεις του Υπουργού και τις αδικίες σε βάρος της ΠΑΕ, ο συντονισμός της ΚΑΕ, ενδυνάμωσαν και συσπείρωσαν τον παναθηναϊκό κόσμο. Κι όταν συμβαίνει αυτό, γίνεται πιο δυνατός και μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει αυτό τον Παναθηναϊκό».