Μόνο ο Σιόβας τέσσερα χρόνια πριν

Τέσσερα χρόνια μετά ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται και πάλι στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν περάσει την δύσκολη διετία και την παρουσία σε Γ΄ και Β΄ Εθνική η επιστροφή τους βρίσκει απέναντι σε έναν τελείως διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν που αντιμετώπισαν για τελευταία φορά ως γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα.

Από τους 14 που αγωνίστηκαν σε εκείνο το 0-4 εκτός από τον Σιόβα υπήρχε και ο Φουστέρ στο βασικό μάλιστα σχήμα με την διαφορά όμως πως τώρα ο Ισπανός άσος δύσκολα θα βρίσκεται στην 18αδα που θα επιλέξει την Παρασκευή ο Μάρκο Σίλβα. Για την ιστορία τότε για τον Ολυμπιακό είχαν παίξει οι: Κάρολ, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σιόβας, Τοροσίδης, Μασάντο, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Αμπντούν, Μήτρογλου ενώ είχαν μπει ως αλλαγή οι Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μοντέστο.

Βεβαίως οι διαφορές στην ομάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το περσινό ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο, είναι πολύ μικρότερες. Το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε εκ βάθρων όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Στο περσινό ματς Κυπέλλου στις 11 Μαρτίου 2015 είχαν αγωνιστεί οι Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ που μπορεί και το Σάββατο να παίξουν αλλά και οι Κασάμι, Φορτούνης ως αλλαγή. Βασικός ήταν και ο Σαλίνο που όμως δεν αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Αυτοί που θα λείπουν οι Μανιάτης, Ντοσεβί, Αφελάι και βέβαια ο πρωταγωνιστής του περσινού αγώνα, Φράνκο Χάρα.