Να συνεχίσει το εκτός έδρας σερί του

Μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά, οι «πράσινοι» θα ψάξουν για τέταρτη σερί επικράτηση μακριά από τους «σπίτι» τους, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ.

Το «τριφύλλι», έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας και μετά τις νίκες του σε Γιάννενα, Μυτιλήνη και Λιβαδειά και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και που δεν έχει κερδίσει από τις αρχές Δεκέμβρη.

Ο Λούκας Εβαντζελίστα συγκεντρώνει όπως φαίνεται αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ χρόνο συμμετοχής ίσως πάρει και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για τη σημερινή αναμέτρηση, βρίσκονται οι:  Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Η πιθανή ενδεκάδα των «πρασίνων»: : Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Ζέκα, Εσιέν, Εβαντζελίστα, Μπουμάλ, Αμπέντ, Πέτριτς.