«Όσο είμαστε μαζί να μην επαναλάβουμε την εικόνα αυτή»

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα που νίκησε. Ήταν πιο έτοιμη να παίξει αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς έξω από την μπασκετική μου λογική και την νοοτροπία που έχω σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ονειρεύεσαι να παίξεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μπροστά σε τέτοιο κοινό και εμείς ξεκινήσαμε όπως ξεκινήσαμε. Όσα έγιναν είναι εκτός από την νοοτροπία μου και την πίστη που έχω στο μπάσκετ ανταγωνιστικού επιπέδου. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για την εικόνα του πρώτου μέρους και την βελτίωση στο δεύτερο: «Μπορώ να επαναλαμβάνω όλο το βράδυ αυτά που είπα νωρίτερα. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος με τους παίκτες μου. Περιμέναμε να μην επαναλάβουν τα λάθη που είχαν κάνει σε άλλα παιχνίδια, γιατί αυτό που έγινε απόψε δεν έγινε μόνο εδώ, αλλά και στο Κράσνονταρ στην Ευρωλίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το μπάσκετ όπως μπορούμε να παίξουμε. Αυτό βαδίζει με τον χαρακτήρα της ομάδας, την προσωπική πίστη που έχει ο καθένας, με την δύναμη της ομάδας, τη γνώση ή μη του προπονητή. Πρέπει να βάλουμε το δάχτυλο στο κεφάλι για να μην επαναλάβουμε αυτό το πράγμα ποτέ, όσο είμαστε μαζί».