Ουζουνίδης: «Αδικεί το αποτέλεσμα τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού εξέφρασε την χαρά του για το αποτέλεσμα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αδικείται από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν παίζεις τόσο άσχημα και παίρνεις το βαθμό της ισοπαλίας πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακάς μας και για αυτό πήραμε το αποτέλεσμα. Και ο τερματοφύλακας βέβαια, παίκτης της ομάδας μας είναι.  Αν εξαιρέσεις το τελευταίο 20λεπτο, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και δεν είχαμε καμία σχέση με την εικόνα της ομάδας που είχαμε όλη τη σεζόν με εξαίρεση το ματς στην Ξάνθη όπου και εκεί δεν ήμασταν καλοί.

Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε παίκτες και να φρεσκάρουμε την ομάδα μας αλλά έστω και έτσι πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο ματς, αδικείται από το αποτέλεσμα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος που ήταν ο Παναθηναϊκός.

Εμείς πάντως κάναμε ένα βηματάκι μπροστά υπό την έννοια ότι από τη στιγμή που παίρνεις αποτέλεσμα σε τέτοια κακή μέρα, με τους αμυντικούς μας και τον τερματοφύλακά μας κυρίως. Αλλά σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε και καλύτερα πράγματα στο γήπεδο