Πογιέτ: «Να πάρουμε κι άλλες νίκες»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ

Για το παιχνίδι: «Πρώτα από όλα ήθελα να πω πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Πιστεύω οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να είναι περήφανοι, αφού η ομάδα τους έπαιξε δυνατά, μας πίεσε μέχρι το τέλος. Σε καμία στιγμή το παιχνίδι δεν θύμισε αυτό του ΟΑΚΑ. Εμείς πλέον ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ για το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το σερί της ΑΕΚ: «Στο ποδόσφαιρο αποδείχτηκε για άλλη μία φορά πως όταν μία ομάδα έχει φόρμα και προέρχεται από σερί νίκες, τότε είναι πιο εύκολο γι’ αυτήν να κερδίσει τα παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε και να επιδιώκουμε κι άλλες νίκες, ώστε να επεκτείνουμε το σερί μας. Τώρα για το Κύπελλο, περιμένουμε την κλήρωση. Όποια ομάδα κι αν έρθει θα είναι δύσκολη η κλήρωση».

Για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη: «Ο Άρης ήταν απελπισμένος, δεν είχε τίποτα πριν την έναρξη του αγώνα και απέκτησε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δεν το περίμενε ούτε αυτός, αλλά ούτε και εμείς».

Για την παρουσία των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ: «Ο Σουκουλίνι προσαρμόστηκε γρήγορα, κατάλαβε τι ζητάμε στο γήπεδο και κόντεψε να σκοράρει κιόλας. Ο Πέκχαρτ έπαιξε προς το τέλος με δυνατό άνεμο. Έδειξε θέληση και θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».