Σκορ πρόκρισης στο «καμίνι» της Λεωφόρου

O στόχος είναι ξεκάθαρος. Το Κύπελλο πρέπει να έρθει στη… Λεωφόρο. Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν όλα τα αγωνιστικά «εμπόδια» και το πρώτο, «ακούει» στο όνομα, Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός θέλει να νικήσει με σκορ ασφαλείας σήμερα στην «καυτή» Λεωφόρο την ομάδα του Περιστερίου, με σκοπό να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει και της ρεβάνς στα δυτικά προάστια.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι αποφασισμένος να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα και να μη ρισκάρει. Ως γνωστόν, εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ μια δεύτερη αλλαγή στην αποστολή έχει να κάνει με την παρουσία του Κότσαρη αντί του Γιαννακόπουλου.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κουτρουμπή, Τελάντερ, δεξιά θα είναι ο Μέστο και αριστερά ο Πράνιτς. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Αμπέντ (Εβαντζελίστα), Εσιέν και η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Πέτριτς, Κλωναρίδη (Καλτσάς) και Μπουμάλ.

Διαιτητής θα είναι ο Στυλιάδας, με βοηθούς τον Κωστάρα και την Κουρομπίλια. Τέταρτος θα είναι ο Συμεωνίδης.