Στιλ: «Η Γκαμπάλα άφησε το στίγμα της…»

Τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και από το Κύπελλο;

«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν το ίδιο σήμερα (σ.σ. χθες), δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι έκρινε ένα πολύ όμορφο γκολ. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, νιώθουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Κι αυτό είναι απογοητευτικό, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν μπορώ να πω τι δεν πήγε καλά ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή τη σεζόν, που φαίνεται πως όλα πήγαν στραβά;

«Νομίζω ότι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήταν πολύ απογοητευτικός και φαίνεται πως άφησε το στίγμα του. Αν εξαιρέσουμε μερικά καλά αποτελέσματα, δεν το ξεπεράσαμε ποτέ πραγματικά. Πιστεύω πως, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όλοι είχαμε το μυαλό μας στο Κύπελλο και για αυτό σήμερα η απογοήτευση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Σε σχέση με την περσινή σεζόν είχαμε και πολλούς τραυματισμούς φέτος, ειδικά στην επίθεση, κι αυτό το κάνει δυσκολότερο καθώς έχουμε έλλειψη στο γκολ τελευταία. Σίγουρα όμως πρέπει να τα πάμε καλύτερα».

Ποιες είναι η σκέψεις σου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού;

«Ο προπονητής μας είπε πως μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι τώρα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα μπροστά. Είμαστε Παναθηναϊκός, έχουμε παιχνίδια να κερδίσουμε, έχουμε οπαδούς να ικανοποιήσουμε και σημαντικά ματς μπροστά μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, είναι ένα σημείο όπου πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξουμε μπροστά. Όλοι ξέρουμε πόσο απογοητευτικός είναι ο αποκλεισμός, αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δείξουμε χαρακτήρα. Πιστεύω αυτό είναι το κυριότερο, ο καθένας ξεχωριστά να δείξει χαρακτήρα, να αλλάξουμε το αρνητικό κλίμα και να το κάνουμε θετικό».

Γιατί δεν μπορέσατε να δείξετε αυτό τον χαρακτήρα για τον οποίο μιλάς, μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα;

«Δεν ξέρω. Όπως είπα είναι στο χέρι του καθενός, πρέπει να δούμε πού φταίμε εμείς και κανένας άλλος. Ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό, δεν μπορώ να δώσω απάντηση για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί έχουμε μερικά συνεχόμενα απογοητευτικά αποτελέσματα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το παιχνίδι της Κυριακής…».