Στραματσόνι: «Ο διαιτητής έκρινε την αναμέτρηση»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι

«Όταν αποφάσισα να έρθω, εμπιστεύτηκα τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό. Ο διαιτητής έκανε δύο μεγάλα λάθη. Το μεγαλύτερο είναι στο πρώτο μέρος. Αυτό του είπα. Ότι εγώ κάνω λάθη, οι παίκτες κάνουν λάθη, οπότε ας δεχθούμε πως κάνουν και οι διαιτητές. Δεν ήμασταν σε κατάσταση να αλλάξουμε το παιχνίδι και πιστεύω πως σήμερα ο διαιτητής έκρινε την εικόνα της αναμέτρησης. Ο διαιτητής μου είπε ότι ο Ζέκα κλώτσησε τον αντίπαλό του, δεν είναι αλήθεια αυτό. Για το πρώτο μέρος δεν θυμόταν καλά. Δεν θέλω να κάνω φασαρία. Τον ρώτησα ευγενικά και μου είπε αυτό. Σήμερα συνέβη αυτό αλλά ο διαιτητής δεν ήταν σε κατάσταση να μας πει».

Για τον Ζεκα και για το Κύπελλο: «Χάσαμε εννιά παίκτες. Ο Ζέκα είναι καθοριστικός παίκτης στην στρατηγική μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, δύσκολο να αναπληρωθεί. Είμαστε μαχητές. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε πιο καλά, ξέραμε ότι θέλαμε να βάλουμε ενέργεια, ήμασταν άτυχοι γιατί ήρθε η αποβολή Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το γεγονός πως δεν πέτυχε γκολ ο Παναθηναϊκός για 4ο ματς στη Λεωφόρο: «Προσπαθούμε. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Θέλαμε να βάλουμε όλη μας την ενέργεια. Δεν είχαμε πολλές επιλογές να αλλάξουμε την επίθεση μας. Ο Πέτριτς ήταν κουρασμένος, ο Κλωναρίδης. Τελειώσαμε το ματς με τον Μολέντο στην επίθεση. Ήταν μια κακή εικόνα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ελπίζουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά, όπως ο Μπεργκ και να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για τους Μολέδο και Βιγιαφάνιες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μολέδο. Στο πλάνο μου ήθελε μία-δύο εβδομάδες ακόμη. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τον βρήκα σε καλή κατάσταση. Η στρατηγική μας άλλαξε όταν βάλαμε τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον φορ. Έπαιξε εκεί μόνο δέκα λεπτά. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ».