Τούντορ: «Δεν μου άρεσε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ:

Για το τι γεύση του αφήνει το αποτέλεσμα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν το παίξαμε ποδόσφαιρο που θέλαμε, ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός, μας πίεζε καλά. Το β΄ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά όταν προηγείσαι με 1-0 τρία τέσσερα λεπτά πριν τον τέλος του παιχνιδιού και τελικά σε ισοφαρίζει ο αντίπαλος δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος».
Για τις αλλαγές θέσεων σε κάποιους ποδοσφαιριστές: «Ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες μας.Ο Σάμπο παίζει σε όλη του την καριέρα ως ακραίος ενώ τον Βίτορ ήθελα να τον ξεκουράσω για να πάρει κάποιες ανάσες γιατί έχει παίξει πολλά ματς σε λίγες ημέρες».
Για την Ξάνθη, ανέφερε: «Όσα παιχνίδια έχω δει της Ξάνθης αυτό ήταν το καλύτερο της. Ελπίζω να την δω και στα υπόλοιπα έτσι».
Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν μου άρεσε ούτε ένα λεπτό από το πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν ότι ο αντίπαλος ήταν σε κλειστούς χώρους καλύτεροι και οι μέσοι μας δεν κατάφεραν να παίξουν πιο γρήγορα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Χάσανε πολλές μπαλιές στην μεσαία γραμμή και οι αντίπαλοι βγαίναν εύκολα στην αντεπίθεση και μας έσωσε ο Όλσεν».
Για την εμφάνιση του Όλσεν σήμερα:» Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά σήμερα ήταν καλός».
Για την διαιτησία του παιχνιδιού: «Θα ήθελα να αναφέρω πως σήμερα υπήρχαν δυο ομάδες στο γήπεδο, η Ξάνθη ήταν πιο επιθετική, κλωτσούσε, αλλά αν δει κανείς τις κίτρινες φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ κλωτσούσε, ήταν απίστευτος ο διαιτητής».
Για την εμφάνιση των χαφ: «Δεν με προβληματίζει η εμφάνιση, θέλω να δω σε ποιο επίπεδο θα φτάσουν, σήμερα είχαν λιγότερο χώρο για τρεξίματα και πατήματα, πρέπει να δούμε τι έγινε για να το βελτιώσουμε».