Τζόρτζεβιτς: «Κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών μας κατέβαλαν»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», σχολίασε τα τρίποντα της Λοκομοτίβ που έκριναν και το παιχνίδι, αντέδρασε στην ερώτηση δημοσιογράφου για την είσοδο του Γκιστ αντί του Ραντούλιτσα, στα τελευταία λεπτά και αναφέρθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας, που έφερε το αρχικό 12-0 από πλευράς Ρώσων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Νομίζω πως η Λοκομοτίβ ολοκλήρωσε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να το κάνει για να κερδίσει. Ήταν καλή γενικά, αλλά στο τέλος τα τρίποντα (στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων) έκαναν τη διαφορά. Κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών μάς κατέβαλαν. Όταν κάνω λάθος, το αποδέχομαι και το λέω. Ο τρόπος με τον οποίο με χρέωσαν με τεχνική ποινή είναι εκτός λογικής. Δεν γίνεται να μας απαγορεύουν να κάνουμε πράγματα. Δεν μπορούμε να βάζουμε το χέρι στο πρόσωπό μας και να μιλάμε στον πάγκο μας; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, δεν μίλησα σε κάποιον διαιτητή. Λυπάμαι που μιλάω τόσο για την τεχνική ποινή», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για το κακό ξεκίνημα: «Ξεκινήσαμε με ελάχιστη διάθεση να παλέψουμε. Κάτι που απαγορεύεται. Πρέπει να έχουμε “μαχητές” στο παρκέ για σαράντα λεπτά. Δεν ήμασταν έτσι όμως από την αρχή. Δεν υπάρχει λογική στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι».

Για το πρόστιμο μετά την ήττα από τον Αστέρα και το αν αυτό επηρέασε την ομάδα: «Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το πρόστιμο. Γιατί αν είναι αυτό το θέμα, θα πεθάνω. Είναι ξεκάθαρα η άποψή μου. Είναι μια λεπτομέρεια. Χρειαζόταν να αντιδράσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αντιδράμε πάντα στα παιχνίδια, αλλά να δρούμε. Να δρούμε πριν έρθει το πρόβλημα, να παλεύουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδι από τους Ρώσους: «Έχουν καλούς χειριστές της μπάλας και εκτελεστές. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ντιλέινι, τον πρώτο σκόρερ της Euroleague. Ο Ντρέιπερ έβαλε μεγάλα καλάθια, με πίεση στην μπάλα, εκτός συστήματος και λογικής. Η Λοκομοτίβ έχει τους παίκτες για να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια».

Και τέλος, η αντίδραση του, μετά από ερώτηση για την απόφασή του να βάλει τον Γκιστ στο παρκέ αντί του Ραντούλιτσα: «Ο Ραντούλιτσα ή ο Γκιστ δεν είχαν να κάνουν με τα ανοιχτά σουτ της Λοκομοτίβ. Πρέπει να καταλαβαίνετε αυτό που βλέπετε πριν με ρωτήσετε».