Όταν η κομμωτική γίνεται «τέχνη»

Η κομμωτική, δηλαδή η τέχνη του κοψίματος και διαμόρφωσης των μαλλιών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ανθρώπινου πολιτισμού.

Αυτό εκπροσωπεί και ο Ανέστης Σταυρόπουλος, ένας νέος ταλαντούχος «καλλιτέχνης» κομμωτικής!

Χρησιμοποιώντας πλέον το «Αnber» ωs artistic name ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον χώρο του hair design το 2008 όπου και ως τελειόφοιτος της βασικής εκπαίδευσης της VANG αλλά και της μετεκπαίδευσης της σε όλα τα level των υπηρεσιών, ξεκίνησε να θέτει στόχους και να τους υλοποιεί με βασικό γνώμονα την αγάπη του για την κομμωτική τέχνη.

Ήρθε να μας συστηθεί ως ένας άλλος και όχι άλλος ένας κομμωτής. Ως λάτρης της παλιάς  σχολής(old school) αλλά βασισμένος σε street στοιχεία ,επηρεασμένος από από τα  underground σοκάκια του Λονδίνου, την φινέτσα του Παρισιού μέχρι τις γειτονιές των Εξαρχείων και την vintage, retro  πλευρά του κέντρου της Αθήνας, ήρθε να μας πει πως η συνύπαρξη της μόδας με το στυλ είναι αναγκαία, χωρίς το δεύτερο είναι απλά ένα ρούχο που κρέμεται επάνω μας η ένα μαλλί που κάθεται στο κεφάλι μας.

1959601_547997621974610_2124302933_n

Ερχόμενος στην Αθήνα για τις σπουδές του στο μυαλό του υπήρχε μόνο ένα πράγμα η ότι κάνει θα το κάνει καλά η δεν θα το κάνει καθόλου, νιώθοντας ευλογημένος που έπεσε πάνω σε ανθρώπους που το μόνο τους κέρδος τους ήταν χαρά της εξέλιξης του, τον κ Νιανιούρη και τον Χρήστο Βάτη.

1661285_10201472475315716_1051290327_n

Οι εμπνεύσεις κατά τον ίδιο από τα πάντα, μια μελωδία μια εικόνα ακόμα και από μια καλή η μια κακή προσωπική σχέση. Όλα αυτά αποτυπώνονται σε ένα κεφάλι, Δεν τα προσχεδιάζει, δεν ξέρει ποτέ τι θα κάνει πριν το κάνει. Οι διακρίσεις του σε διαγωνισμούς η μια μετά την άλλη αλλά πιστεύει πως μια θέση είναι το λιγότερο που μπορεί να πάρει κάνεις από τέτοιους θεσμούς..

xcvcx vcxvxc unnamed fsdsdf sfdsd sadassda fsdfsdfsd

Τον «Anber» θα τον βρείτε στο Facebook www.facebook.com/anber.hairstyling