Πωλείται μεταχειρισμένη η πρώτη LaFerrari

Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης νέου αυτοκινήτου, έχουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα αλλά όχι και τόσο οικονομική πρόταση. Πρόκειται για την απόλυτη Ferrari όπως μαρτυρά και το όνομα της, καθώς είναι το

ταχύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η LaFerrari φέρει ένα ακόμα προνόμιο, αυτό της υβριδικής τεχνολογίας, ενσωματώνοντας έναν ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει 163 επιπλέον ίππους. Τα λόγια είναι περιττά για τον V12 βενζινοκινητήρα των 6.3 λίτρων, οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τη συνδυαστική ισχύ των 963 ίππων, ενώ μόνο με την φαντασία μπορεί κανείς να διαισθανθεί την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η επιτάχυνση 0-100 σε 3΄΄ και η τελική των 350 χλμ./ώρα.

Αν λοιπόν δεν καταφέρατε να μπείτε στη λίστα με του 499 υπερτυχερούς κατόχους, μπορείτε να την διεκδικήσετε εκ νέου. Ο γερμανικός αντιπρόσωπος SEMCO GmbH με έδρα το Μόναχο, διαθέτει προς πώληση το συλλεκτικό υπεραυτοκίνητο και μάλιστα με αύξοντα αριθμό παραγωγής το ένα.

Έχοντας διανύσει μόλις 200 χλμ. θα είναι σαν να την πήρατε από το Σαλόνι της Γενεύης, όπου παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στην τιμή, καθώς σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα συμβατικά αυτοκίνητα όταν πρόκειται για τέτοια σπάνια μοντέλα η αξία τους αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Στο δια ταύτα, θα πρέπει να διαθέσετε 2,38 εκατομμύρια ευρώ αντί για 1,3 που ήταν η  αρχική τιμή πώλησης. 

4.sdaf_ 22 33 44

motori.gr