newsrebel.gr » ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ http://www.newsrebel.gr Ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο με άποψη και σάτιρα! Tue, 22 Sep 2015 13:47:36 +0000 el hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.3.1 Τσίπρας: Εντολή για να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά! http://www.newsrebel.gr/politika/tsipras-entoli-gia-na-kivernisoume-gia-proti-fora/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tsipras-entoli-gia-na-kivernisoume-gia-proti-fora http://www.newsrebel.gr/politika/tsipras-entoli-gia-na-kivernisoume-gia-proti-fora/#comments Mon, 07 Sep 2015 19:31:20 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=123546 Μήνυμα μάχης για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, έστειλε από την Κοζάνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Ο λαός είναι όρθιος, όλοι είμαστε όρθιοι και διεκδικούμε όλοι μαζί όχι μια δεύτερη ευκαιρία, όπως λέγεται συνήθως, αλλά μια πρώτη. Μια πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει επιτέλους η Αριστερά. Γιατί στην πρώτη μας περίοδο, που κράτησε μόλις εφτά μήνες, οι δυνατότητες να κυβερνήσουμε ήταν ελάχιστες», είπε ο κ.Τσίπρας.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, σημείωσε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να δώσει δείγμα γραφής για τις αλλαγές που θέλει και μπορεί να κάνει.

Ανέφερε ενδεικτικά τη ρύθμιση για τις εκατό δόσεις, την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, το κυνήγι της φοροδιαφυγής, το γεγονός ότι καταργήθηκε το χαράτσι στα νοσοκομεία, την περίθαλψη των ανασφάλιστων, το «φρένο» στις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας.

Τώρα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «είμαστε πιο διαβασμένοι, για να δώσουμε τη μάχη της διακυβέρνησης. Κι ας το κάνω για άλλη μια φορά καθαρό εδώ μπροστά σας: Εμείς δεν είμαστε, ούτε έχουμε σκοπό να γίνουμε, επαγγελματίες της εξουσίας. Η διακυβέρνηση για μας δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μέσο για να ανοίξουμε την πόρτα της δημοκρατίας και της συμμετοχής».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο παρουσίασε χθες στην 80η ΔΕΘ και είπε ότι «δεν αποτελεί συρραφή σχεδίων επί χάρτου κάποιων σοφών. Δούλεψαν βέβαια γι” αυτό άνθρωποι με γνώσεις, επιστημονική κατάρτιση, προοδευτικές ιδέες. Αλλά το πρόγραμμά μας αποτελεί πρώτα-πρώτα προϊόν της ίδιας της πάλης των εργαζομένων σε όλα τα μέτωπα. Συμπυκνώνει τα συμπεράσματα και τα αιτήματα των αγώνων εκατομμυρίων ανθρώπων. Πατάει γερά στην πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδας. Και μαζί με το ρεαλισμό, που χαρακτηρίζει κάθε πρότασή του, είναι, και θέλουμε να είναι, ένα μανιφέστο αγώνα ενάντια στο παλιό».

Τόνισε πως «το πρόγραμμά μας δεν είναι προϊόν ούτε κάποιου κομματικού σωλήνα, ούτε κάποιων εγκεφάλων ξεκομμένων από το λαό και τις αγωνίες του. Είναι ο οδικός χάρτης της απελευθέρωσης που προτείνουμε στο λαό. Και ζητάμε την ισχυρή εντολή του, αλλά και την ακόμα πιο ισχυρή συμμετοχή του, για να περπατήσουμε στους νέους δύσκολους δρόμους».

Δήλωσε πως «είμαστε οι μόνοι που έχουμε τη θέληση να προχωρήσουμε, με όποιο κόστος, τις αναγκαίες αλλαγές. Όχι μόνο γιατί οι αξίες, οι ιδέες, η ιστορία μας, ταυτίζονται με το όραμα αυτών των αλλαγών, από την αρχή της ύπαρξης μας. Αλλά και γιατί είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε κανενός είδους κρυφές ή φανερές σχέσεις με τον κόσμο της φθοράς, του πλούτου, της διαφθοράς, της διαπλοκής».

Ο κ.Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να «συμπεθεριάσει» με τους εκπροσώπους του παλιού πολιτικού συστήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής, απορρίπτοντας έτσι τα σενάρια περί οικουμενικών λύσεων. Είπε, μάλιστα, πως αυτοί που προτείνουν οικουμενική λύση θέλουν «οικουμενική συνέχιση της υποδούλωσης, οικουμενικές μαζικές απολύσεις, οικουμενικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, οικουμενική αποδοχή της εργασιακής ζούγκλας, οικουμενικό συμπεθεριό με τη διαπλοκή και τη διαφθορά»

«Από τη μια συκοφαντούν, βρίζουν, διαστρέφουν την αλήθεια, και μας εμφανίζουν ως καταστροφή της χώρας, από την άλλη ζητούν να συμπεθεριάσουμε. Σε τι; Να σας πω σε τι. Όχι στο πώς θα αλλάξουμε τη χώρα, γιατί αυτοί τίποτε δεν θέλουν και δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν. Αλλά στα λάφυρα φίλες και φίλοι. Στη μοιρασιά. Θέλουν να μας πνίξουν σε ένα πολιτικό χυλό», είπε.

Για το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν κατάφερε να πετύχει όσα επιδίωκε με τους δανειστές επισήμανε ότι αυτό που έχει σημασία είναι ο μαχητής όταν πέφτει να μπορεί να σηκωθεί και να συνεχίσει τη μάχη.

«Κι αν κάποιοι δραπέτευσαν από τις γραμμές μας μπροστά στις δυσκολίες. Κι αν κάποιοι επιμένουν ότι θα ήταν καλύτερο να επιλέξουμε την καταστροφική ρήξη από την δύσκολη συμφωνία. Ας μην ξεχνάμε το βασικό: Καμιά απογοήτευση, καμιά αμηχανία, καμιά ιδιώτευση, καμιά διάσπαση, δεν πρόκειται να απαντήσει στο καίριο ερώτημα: Σε ποιον θα εμπιστευτούμε τις τύχες της χώρας; Σε κείνους που την έθαψαν στο χαντάκι; Ή σε κείνους που πάλεψαν και μάτωσαν για να τη βγάλουν;»

Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε το μοντέλο ανάπτυξης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και παρατήρησε: «Ανάπτυξη για τη ΝΔ του Μεϊμαράκη, του Σαμαρά, του “Αδωνι, του Κυριάκου, είναι οι απολύσεις, η μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, η λιτότητα στην πιο άγρια μορφή της, η παντοδυναμία του κεφαλαίου απέναντι στην εργασία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το ξερίζωμα του αγρότη».

]]>
http://www.newsrebel.gr/politika/tsipras-entoli-gia-na-kivernisoume-gia-proti-fora/feed/ 0
Έχει πλαντάξει στο κλάμα! Αυτό το κοριτσάκι είναι τόσο γλυκό που μπορεί να πείσει πολλούς να γίνουν χορτοφάγοι! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/echi-plantaxi-sto-klama-afto-to-koritsaki-ine-toso-gliko-pou-bori-na-pisi-pollous-na-ginoun-chortofagi-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=echi-plantaxi-sto-klama-afto-to-koritsaki-ine-toso-gliko-pou-bori-na-pisi-pollous-na-ginoun-chortofagi-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/echi-plantaxi-sto-klama-afto-to-koritsaki-ine-toso-gliko-pou-bori-na-pisi-pollous-na-ginoun-chortofagi-video/#comments Sat, 11 Jul 2015 11:33:52 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114043 Η καρδιά του μικρού κοριτσιού είναι πράγματι τεράστια! Προσπαθεί κλαίγοντας να εξηγήσει στον μπαμπά του το λόγο που δε θέλει να φάει τη γαλοπούλα.

«Δε θέλω να τρώω ζώα», «Ποιός τεμαχίζει τα ζώα?», μερικά από τα λόγια του!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/echi-plantaxi-sto-klama-afto-to-koritsaki-ine-toso-gliko-pou-bori-na-pisi-pollous-na-ginoun-chortofagi-video/feed/ 0
Αυτή είναι η πιο γλυκιά κλέφτης γλυκών! Πως να κρατήσουν κακία σε αυτό το πλασματάκι! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-ine-i-pio-glikia-kleftis-glikon-pos-na-kratisoun-kakia-se-afto-to-plasmataki-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afti-ine-i-pio-glikia-kleftis-glikon-pos-na-kratisoun-kakia-se-afto-to-plasmataki-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-ine-i-pio-glikia-kleftis-glikon-pos-na-kratisoun-kakia-se-afto-to-plasmataki-video/#comments Wed, 13 May 2015 15:00:34 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=95914 Έξυπνη η μικρή!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-ine-i-pio-glikia-kleftis-glikon-pos-na-kratisoun-kakia-se-afto-to-plasmataki-video/feed/ 0
Μικρά παιδιά μιλάνε στην νοηματική γλώσσα και θα σας εκπλήξει πόσο καλά το κάνουν! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/mikra-pedia-milane-stin-noimatiki-glossa-ke-tha-sas-ekplixi-poso-kala-to-kanoun-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mikra-pedia-milane-stin-noimatiki-glossa-ke-tha-sas-ekplixi-poso-kala-to-kanoun-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/mikra-pedia-milane-stin-noimatiki-glossa-ke-tha-sas-ekplixi-poso-kala-to-kanoun-video/#comments Wed, 06 May 2015 15:00:49 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=94148 O Ken και η Sarah Brown υιοθέτησαν δύο αγοράκια με προβλήματα ακοής. Έτσι, ο Ken και η Sarah άρχισαν γρήγορα να μάθαίνουν τη νοηματική γλώσσα για να μπορέσουν να διδάξουν και τα παιδιά τους ώστε να επικοινωνήσουν μαζί τους!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/mikra-pedia-milane-stin-noimatiki-glossa-ke-tha-sas-ekplixi-poso-kala-to-kanoun-video/feed/ 0
H ανιδιοτελής αγάπη αυτής της μητέρας για τον transgender γιο της θα αγγίξει τις καρδιές σας! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/h-anidiotelis-agapi-aftis-tis-miteras-gia-ton-transgender-gio-tis-tha-angixi-tis-kardies-sas-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=h-anidiotelis-agapi-aftis-tis-miteras-gia-ton-transgender-gio-tis-tha-angixi-tis-kardies-sas-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/h-anidiotelis-agapi-aftis-tis-miteras-gia-ton-transgender-gio-tis-tha-angixi-tis-kardies-sas-video/#comments Fri, 01 May 2015 09:30:04 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=92773 Ο Alex μας δείχνει πως η άνευ όρων αγάπη της μητέρας του και η αποδοχή του γι αυτό που είναι, από αυτήν, του άλλαξε την ζωή.

Σε λίγες μέρες πλησιάζει η Ημέρα της Μητέρας! Λόγω αυτού του γεγονότος η Hallmark ξεκίνησε ένα κοινωνικό πείραμα ζητώντας από τους ανθρώπους να μιλήσουν για τις μητέρες τους στη μπροστά στην κάμερα και να περιγράψουν τα συναισθήματά τους γι αυτές πέρα από τις τυπικές εκφράσεις «σ “αγαπώ» και «ευχαριστώ». Συνειδητοποίησαν πως αν δεν πουν αυτές τις λέξεις τα συναισθήματα τους θα απελευθερωθούν πιο εύκολα.

Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι οι μητέρες τους τους βλέπανε από ένα άλλο δωμάτιο. Τα συναισθήματα αυτών των μητέρων που παρακολουθούσαν τα υπέροχα λόγια των παιδιών τους ήταν απερίγραπτα. Τι πιο όμορφο από το να βλέπει μία μητέρα το παιδί της να εκτιμάει όλα όσα έχει κάνει γι αυτό και να την αγαπάει τόσο!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/h-anidiotelis-agapi-aftis-tis-miteras-gia-ton-transgender-gio-tis-tha-angixi-tis-kardies-sas-video/feed/ 0
Δείτε την ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ έκκληση αυτής της μητέρας που ζητάει ευχές για τα γενέθλια του γιου της που δεν έχει φίλους! (εικόνες) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-sparaktiki-ekklisi-aftis-tis-miteras-pou-zitai-efches-gia-ta-genethlia-tou-giou-tis-pou-den-echi-filous-ikones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-tin-sparaktiki-ekklisi-aftis-tis-miteras-pou-zitai-efches-gia-ta-genethlia-tou-giou-tis-pou-den-echi-filous-ikones http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-sparaktiki-ekklisi-aftis-tis-miteras-pou-zitai-efches-gia-ta-genethlia-tou-giou-tis-pou-den-echi-filous-ikones/#comments Wed, 29 Apr 2015 09:30:52 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=92181 Εκατοντάδες κάρτες, δώρα και γλυκίσματα στάλθηκαν στο Roman Mole, αφού αποκαλύφθηκε ότι φωνάζει στον ύπνο του ότι δεν έχει φίλους.

Η μητέρα του, Molly Mole, αποκάλυψε πως στα 7 χρόνια που πάει σχολείο ο γιος της έχει λάβει μόνο μία πρόσκληση γενεθλίων. Μερικές φορές κάθεται και κλαίει περιμένοντας να τον πάρει τηλέφωνο κάποιος συμμαθητής του να τον καλέσει σε κάποιο πάρτυ γενεθλίων.

Η στεναχωρημένη γυναίκα έκανε έκκληση στο facebook να του στείλουν ευχές γι αυτήν την ξεχωριστή μέρα και έμεινε έκπληκτη από την απήχηση που είχε. Του έστειλαν δώρα και ευχές από όλο τον κόσμο, ακόμη και από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες, που να θέλουν να βοηθήσουν έστω και από μακριά!

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτές τις μητέρες που κάνουν τα πάντα για να νιώσουν καλύτερα τα παιδιά τους.

 

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-sparaktiki-ekklisi-aftis-tis-miteras-pou-zitai-efches-gia-ta-genethlia-tou-giou-tis-pou-den-echi-filous-ikones/feed/ 0
ΕΞΥΠΝΟ! Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς για να εκφοβίσει τους πιθανούς μνηστήρες της κόρης του! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/exipno-dite-ti-ekane-aftos-o-bampas-gia-na-ekfovisi-tous-pithanous-mnistires-tis-koris-tou-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=exipno-dite-ti-ekane-aftos-o-bampas-gia-na-ekfovisi-tous-pithanous-mnistires-tis-koris-tou-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/exipno-dite-ti-ekane-aftos-o-bampas-gia-na-ekfovisi-tous-pithanous-mnistires-tis-koris-tou-video/#comments Fri, 24 Apr 2015 13:30:04 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=91012 Ένας υπερπροστατευτικός μπαμπάς έφτιαξε μία μπλούζα για την κόρη του με μία φωτογραφία του πάνω να δείχει τους μυς του με το λογότυπο να λέει «Μείνετε μακριά αγόρια αυτός είναι ο μπαμπάς μου».

Αυτή η φωτογραφία αναρτήθηκε στο facebook και έχει 374,000 likes και 46,000 κοινοποιήσεις! Βέβαια τα σχόλια ποικίλουν για το αν είναι σωστή αυτή η κίνηση ή όχι. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αυτός ο μπαμπάς φαίνεται να αγαπάει την κόρη του και να έχει καλή αίσθηση του χιούμορ.

A dad makes his daughter wear a t-shirt featuring a pic of himself, to warn off the boys. Originally posted on Reddit

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/exipno-dite-ti-ekane-aftos-o-bampas-gia-na-ekfovisi-tous-pithanous-mnistires-tis-koris-tou-video/feed/ 0
Κοριτσάκι πέφτει στην πισίνα για να πιάσει την μπάλα του! Δείτε τι έκανε για να μην πνιγεί! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/koritsaki-pefti-stin-pisina-gia-na-piasi-tin-bala-tou-dite-ti-ekane-gia-na-min-pnigi-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=koritsaki-pefti-stin-pisina-gia-na-piasi-tin-bala-tou-dite-ti-ekane-gia-na-min-pnigi-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/koritsaki-pefti-stin-pisina-gia-na-piasi-tin-bala-tou-dite-ti-ekane-gia-na-min-pnigi-video/#comments Thu, 23 Apr 2015 16:00:39 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=90770 Ένα κοριτσάκι βγαίνει από το πορτάκι του σκύλου στην αυλή, για να παίξει δίπλα στην πισίνα του σπιτιού του.

Η μικρή είδε μια μπάλα στην αυλή, την πήρε και την πέταξε μέσα στην πισινά. Μετά όπως μπορείτε να φανταστείτε και το ίδιο έπεσε μέσα, ακολουθώντας την μπάλα που ήθελε να παίξει. Στην αρχή δεν σας κρύβουμε ότι σοκαριστήκαμε στη θέα ενός παιδιού μέσα στο νερό!

«Που είναι οι γονείς του;», «Δεν το ελέγχουν;», «Ποιος θα το σώσει;», «Μα είναι μωρό δεν ξέρει να κολυμπάει!». Οι απορίες μας όλες λύθηκαν μόλις καταλάβαμε ότι η μικρή αν και δεν ήξερε να κολυμπάει, ήξερε να επιπλέει και να γυρνά το κορμάκι της ανάσκελα για να μην πίνει νερό.

Το παρακάτω βίντεο μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε το πόσο σημαντικό είναι, ένα παιδί να ξέρει από μωρό να κολυμπάει-επιπλέει.

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/koritsaki-pefti-stin-pisina-gia-na-piasi-tin-bala-tou-dite-ti-ekane-gia-na-min-pnigi-video/feed/ 0
Θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε την μητέρα σας αν είχατε δεμένα μάτια; 6 παιδιά δεχτήκανε την πρόκληση! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/tha-borousate-na-anagnorisete-tin-mitera-sas-an-ichate-demena-matia-6-pedia-dechtikane-tin-proklisi-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tha-borousate-na-anagnorisete-tin-mitera-sas-an-ichate-demena-matia-6-pedia-dechtikane-tin-proklisi-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/tha-borousate-na-anagnorisete-tin-mitera-sas-an-ichate-demena-matia-6-pedia-dechtikane-tin-proklisi-video/#comments Wed, 22 Apr 2015 16:30:00 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=90428 Μήπως είναι δύσκολη η αποστολή;

Και τα 6 παιδιά την έβγαλαν εις πέρας με επιτυχία!

Ένα υπέροχο συγκινητικό βίντεο που δείχνει ότι η αγάπη δεν είναι τυφλή αλλά την ακολουθείς με τα μάτια της καρδιάς ειδικά όταν πρόκειται για την μαμά μας!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/tha-borousate-na-anagnorisete-tin-mitera-sas-an-ichate-demena-matia-6-pedia-dechtikane-tin-proklisi-video/feed/ 0
Δείτε πως αυτό το αγοράκι έμαθε ότι θα γίνει μεγάλος αδερφός και ποια ήταν η αντίδρασή του! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-pos-afto-to-agoraki-emathe-oti-tha-gini-megalos-aderfos-ke-pia-itan-i-antidrasi-tou-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-pos-afto-to-agoraki-emathe-oti-tha-gini-megalos-aderfos-ke-pia-itan-i-antidrasi-tou-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-pos-afto-to-agoraki-emathe-oti-tha-gini-megalos-aderfos-ke-pia-itan-i-antidrasi-tou-video/#comments Mon, 20 Apr 2015 18:00:53 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=89904 Οι γονείς του του «πήραν» ένα δώρο για τα εντέκατά του γεννέθλια ήλπιζαν ότι θα του αρέσει…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-pos-afto-to-agoraki-emathe-oti-tha-gini-megalos-aderfos-ke-pia-itan-i-antidrasi-tou-video/feed/ 0
Μωράκι ακούει για πρώτη φορά την φωνή της μαμάς του! Δείτε την αντίδρασή του…! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/moraki-akoui-gia-proti-fora-tin-foni-tis-mamas-tou-dite-tin-antidrasi-tou-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=moraki-akoui-gia-proti-fora-tin-foni-tis-mamas-tou-dite-tin-antidrasi-tou-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/moraki-akoui-gia-proti-fora-tin-foni-tis-mamas-tou-dite-tin-antidrasi-tou-video/#comments Sun, 19 Apr 2015 10:30:52 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=89664 Ο μικρός Elijah γεννήθηκε με  πρόβλημα στην ακοή του. Χάρις την τεχνολογία όμως έχουν δημιουργηθεί ακουστικά κι έτσι η ζωούλα αυτού του μικρού μπόμπιρα θα αλλάξει δραματικά!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/moraki-akoui-gia-proti-fora-tin-foni-tis-mamas-tou-dite-tin-antidrasi-tou-video/feed/ 0
Δείτε πως αντέδρασε αυτό το μικρό κοριτσάκι μόλις πέθανε ο Mufasa στο Lion King και θα θέλετε σίγουρα να την πάρετε μία αγκαλιά! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-pos-antedrase-afto-to-mikro-koritsaki-molis-pethane-o-mufasa-sto-lion-king-ke-tha-thelete-sigoura-na-tin-parete-mia-agkalia-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-pos-antedrase-afto-to-mikro-koritsaki-molis-pethane-o-mufasa-sto-lion-king-ke-tha-thelete-sigoura-na-tin-parete-mia-agkalia-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-pos-antedrase-afto-to-mikro-koritsaki-molis-pethane-o-mufasa-sto-lion-king-ke-tha-thelete-sigoura-na-tin-parete-mia-agkalia-video/#comments Wed, 15 Apr 2015 15:15:35 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=88770 Τα μικρά παιδάκια είναι ακόμη αθώα και συγκινούνται με μία τόσο όμορφη ιστορία οπως κι αυτό το κοριτσάκι…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-pos-antedrase-afto-to-mikro-koritsaki-molis-pethane-o-mufasa-sto-lion-king-ke-tha-thelete-sigoura-na-tin-parete-mia-agkalia-video/feed/ 0
Δείτε την σπαρακτική στιγμή ενός μικρού αγοριού που αποχαιρετάει για πάντα το χρυσόψαρό του! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-sparaktiki-stigmi-enos-mikrou-agoriou-pou-apocheretai-gia-panta-to-chrisopsaro-tou-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-tin-sparaktiki-stigmi-enos-mikrou-agoriou-pou-apocheretai-gia-panta-to-chrisopsaro-tou-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-sparaktiki-stigmi-enos-mikrou-agoriou-pou-apocheretai-gia-panta-to-chrisopsaro-tou-video/#comments Fri, 10 Apr 2015 12:00:48 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=87740 Μία μητέρα κατέγραψε σε βίντεο το ξέσπασμα του γιου της όταν αποχαιρετούσε το χρυσόψαρό του ρίχνοντας το στην τουαλέτα…

Το βίντεο έχει προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις για το αν έπρεπε να ρίξουν το ψάρι στην τουαλέτα ή να το θάψουν.

Παρόλα αυτά ο πόνος του παιδιού δεν μπορεί αν περάσει απαρατήρητος.

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-sparaktiki-stigmi-enos-mikrou-agoriou-pou-apocheretai-gia-panta-to-chrisopsaro-tou-video/feed/ 0
Δείτε την αντίδραση αυτού του αξιολάτρευτου αγοριού στο πρώτο του εμβόλιο! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-antidrasi-aftou-tou-axiolatreftou-agoriou-sto-proto-tou-emvolio-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-tin-antidrasi-aftou-tou-axiolatreftou-agoriou-sto-proto-tou-emvolio-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-antidrasi-aftou-tou-axiolatreftou-agoriou-sto-proto-tou-emvolio-video/#comments Fri, 03 Apr 2015 16:33:04 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=86157 Προσπάθησε πολύ για να κρατηθεί και να φανεί γενναίος!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-tin-antidrasi-aftou-tou-axiolatreftou-agoriou-sto-proto-tou-emvolio-video/feed/ 0
Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνετε τον μπαμπά μόνο του με το μωρό! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afta-simvenoun-otan-afinete-ton-bampa-mono-tou-me-to-moro-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afta-simvenoun-otan-afinete-ton-bampa-mono-tou-me-to-moro-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afta-simvenoun-otan-afinete-ton-bampa-mono-tou-me-to-moro-video/#comments Tue, 31 Mar 2015 16:54:28 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=85380 ίσως βέβαια αυτός ο τρόπος το νανουρίζει καλύτερα από την μαμά!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afta-simvenoun-otan-afinete-ton-bampa-mono-tou-me-to-moro-video/feed/ 0
Όλοι οι τύποι ενδοοικογενειακής βίας σε ένα βίντεο! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/oli-i-tipi-endoikogeniakis-vias-se-ena-vinteo-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=oli-i-tipi-endoikogeniakis-vias-se-ena-vinteo-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/oli-i-tipi-endoikogeniakis-vias-se-ena-vinteo-video/#comments Tue, 31 Mar 2015 07:30:43 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=85201 Ως ενδοοικογενειακή βία ορίζεται κάθε είδους σωματική, σεξουαλική ή ψυχολογική βία που ασκείται σε βάρος του θύματος από τον πρώην ή νυν σύζυγο ή σύντροφο, καθώς και από μέλη της οικογένειάς του.

Κύριες εκφάνσεις της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί η βία μεταξύ συζύγων ή συντρόφων, οι επιθέσεις εφήβων προς τους γονείς, η κακοποίηση και εκμετάλλευση ανήλικων ή ηλικιωμένων μελών της οικογένειας.

Η βία μέσα στην οικογένεια μπορεί να εμφανίζεται με μορφές όπως είναι η ψυχολογική βία, η οικονομική εκμετάλλευση, η σωματική και η σεξουαλική κακοποίηση.

Το βίντεο που ακολουθεί δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας πανεπιστημιακής εργασίας και αποτελεί την προσπάθεια αποτύπωσης των διαφορετικών τύπων ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/oli-i-tipi-endoikogeniakis-vias-se-ena-vinteo-video/feed/ 0
Χαριτωμένο βίντεο δείχνει 2 δίδυμα μωράκια να χορεύουν στο άκουσμα της μελωδίας της μαμάς τους! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/charitomeno-vinteo-dichni-2-didima-morakia-na-chorevoun-sto-akousma-tis-melodias-tis-mamas-tous-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=charitomeno-vinteo-dichni-2-didima-morakia-na-chorevoun-sto-akousma-tis-melodias-tis-mamas-tous-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/charitomeno-vinteo-dichni-2-didima-morakia-na-chorevoun-sto-akousma-tis-melodias-tis-mamas-tous-video/#comments Mon, 30 Mar 2015 12:00:29 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=84963 Αυτά τα χαριτωμένα μωράκια φαίνεται να το διασκεδάζουν με την μαμά τους και μας φτιάχνουν την διάθεση!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/charitomeno-vinteo-dichni-2-didima-morakia-na-chorevoun-sto-akousma-tis-melodias-tis-mamas-tous-video/feed/ 0
Μπαμπάς και κόρες στέλνουν μηνύματα αγάπης στην αγαπημένη τους μαμά! Δείτε την πιο γλυκιά πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/bampas-ke-kores-stelnoun-minimata-agapis-stin-agapimeni-tous-mama-dite-tin-pio-glikia-protasi-gamou-pou-echi-gini-pote-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bampas-ke-kores-stelnoun-minimata-agapis-stin-agapimeni-tous-mama-dite-tin-pio-glikia-protasi-gamou-pou-echi-gini-pote-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/bampas-ke-kores-stelnoun-minimata-agapis-stin-agapimeni-tous-mama-dite-tin-pio-glikia-protasi-gamou-pou-echi-gini-pote-video/#comments Wed, 25 Mar 2015 10:00:29 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=83551 O 29χρονος Scott Worgan ζήτησε από τις κόρες του, Scarlett 3 ετών και τη Sienna 20 μηνών, να τον βοηθήσουν να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του 27χρονη Caitlin Miller.

Το ζευγάρι είναι 6 χρόνια μαζί και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε και προγραμμάτισαν τον γάμο τους για τον Ιανουάριο του 2016.

Δείτε αυτήν την γλυκιά κίνηση και σίγουρα θα σας φτιάξει την μέρα!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/bampas-ke-kores-stelnoun-minimata-agapis-stin-agapimeni-tous-mama-dite-tin-pio-glikia-protasi-gamou-pou-echi-gini-pote-video/feed/ 0
Δείτε αυτό το αξιολάτρευτο μωρό να κουνίεται στους R” N” B ρυθμούς! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-afto-to-axiolatrefto-moro-na-kouniete-stous-r-n-b-rithmous-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-afto-to-axiolatrefto-moro-na-kouniete-stous-r-n-b-rithmous-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-afto-to-axiolatrefto-moro-na-kouniete-stous-r-n-b-rithmous-video/#comments Tue, 24 Mar 2015 19:00:29 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=83350 Φαίνεται να το διασκεδάζει όπως κι εμείς με αυτο…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-afto-to-axiolatrefto-moro-na-kouniete-stous-r-n-b-rithmous-video/feed/ 0
Αυτό το κοριτσάκι αγνοεί επιδεικτικά το καινούριο αδερφάκι της που θα έρθει στον κόσμο! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-koritsaki-echi-klasmeno-to-kenourio-aderfaki-pou-tha-erthi-ston-kosmo-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afto-to-koritsaki-echi-klasmeno-to-kenourio-aderfaki-pou-tha-erthi-ston-kosmo-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-koritsaki-echi-klasmeno-to-kenourio-aderfaki-pou-tha-erthi-ston-kosmo-video/#comments Tue, 24 Mar 2015 14:30:17 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=83344 H οικογένεια Wiliams είναι πολύ ενθουσιασμένη με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια κι έτσι αποφάσισαν να το ανακοινώσουν στην κόρη τους αλλά η αντίδραση της δεν ήταν αυτή που περιμένανε…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-koritsaki-echi-klasmeno-to-kenourio-aderfaki-pou-tha-erthi-ston-kosmo-video/feed/ 0
Εντυπωσιακό! 4χρονο κοριτσάκι κάνει αναρρίχιση σε δέντρο! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/entiposiako-4chrono-koritsi-kani-anarrichisi-se-dentro-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=entiposiako-4chrono-koritsi-kani-anarrichisi-se-dentro-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/entiposiako-4chrono-koritsi-kani-anarrichisi-se-dentro-video/#comments Sun, 22 Mar 2015 10:19:24 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=82646 Τα περισσότερα νήπια αυτής της ηλικίας μαθαίνουν να τρέχουν και να πηδούν αυτό το κοριτσάκι όμως ήδη είχε αρχίσει να σκαρφαλώνει στο δέντρο της αυλής του σπιτιού της.

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/entiposiako-4chrono-koritsi-kani-anarrichisi-se-dentro-video/feed/ 0
Η απόλυτη επικοινωνία μεταξύ σκύλου και μωρού! (video) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/i-apoliti-epikinonia-metaxi-skilou-ke-morou-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-apoliti-epikinonia-metaxi-skilou-ke-morou-video http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/i-apoliti-epikinonia-metaxi-skilou-ke-morou-video/#comments Thu, 19 Mar 2015 08:30:00 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=81845 Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι συνεννοούνται απόλυτα μεταξύ τους…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/i-apoliti-epikinonia-metaxi-skilou-ke-morou-video/feed/ 0
Μια γλυκιά πράξη από ένα μικρό αγόρι που ήθελε να κάνει έκπληξη στην άρρωστη μαμά του! (εικόνα) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/mia-glikia-praxi-apo-ena-mikro-agori-pou-ithele-na-kani-ekplixi-stin-arrosti-mama-tou-ikona/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mia-glikia-praxi-apo-ena-mikro-agori-pou-ithele-na-kani-ekplixi-stin-arrosti-mama-tou-ikona http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/mia-glikia-praxi-apo-ena-mikro-agori-pou-ithele-na-kani-ekplixi-stin-arrosti-mama-tou-ikona/#comments Tue, 17 Mar 2015 15:06:43 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=81362 Αυτό το μικρό αγόρι ήταν αποφασισμένο να φτιάξει το κέφι της άρρωστης μητέρας του – και φαίνεται πως ήξερε ακριβώς τι θα έπρεπε να κάνει!

Το να βλέπεις κανείς την μαμά του δυστυχισμένη είναι αναμφίβολα στενάχωρο, αλλά όταν είσαι ένα παιδί δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να την κάνεις να νιώσει καλύτερα, μόνο με τη βοήθεια των άλλων.

Γι “αυτό, όταν αυτό το μικρό αγόρι ήθελε να κάνει κάτι καλό για την άρρωστη μητέρα του, αποφάσισε να πάει στη μητέρα του καλύτερου φίλου του για βοήθεια.

Αυτός και ο φίλος του έκανε μια λίστα με τα πράγματα που χρειάζονται για την έκπληξη – και ζήτησε από τον έμπιστο ενήλικα  να τους πάρει την επόμενη φορά που θα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

Η αξιολάτρευτη επιστολή προς την μαμά του φίλου του είχε ως εξής:

«Αγαπητή κα…

Εγώ και … σχεδιάζουν κάποια πράγματα για τη μαμά μου, γιατί είναι άρρωστη οπότε αν πάτε στο κατάστημα θα χρειαστώ …

μερικά τριαντάφυλλα

μια κάρτα

ουρά αστακού

Μαργαρίτα »

Απ” ότι φαίνεται η άρρωστη μαμά έχει καλό γούστο! Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει σύντομα καλά!

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/mia-glikia-praxi-apo-ena-mikro-agori-pou-ithele-na-kani-ekplixi-stin-arrosti-mama-tou-ikona/feed/ 0
Δείτε αυτό το χαριτωμένο μωρό να ξεκαρδίζεται από τα γέλια επειδή η μαμά του τρώει πατατάκια! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-afto-to-charitomeno-moro-na-xekardizete-apo-ta-gelia-epidi-i-mama-tou-troi-patatakia-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dite-afto-to-charitomeno-moro-na-xekardizete-apo-ta-gelia-epidi-i-mama-tou-troi-patatakia-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-afto-to-charitomeno-moro-na-xekardizete-apo-ta-gelia-epidi-i-mama-tou-troi-patatakia-vinteo/#comments Tue, 17 Mar 2015 10:45:08 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=81354 Πάνω από 45.000 χρήστες έχουν δει αυτό το βίντεο και το έχουν βρει αξιολάτρευτο και όχι άδικα…!

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/dite-afto-to-charitomeno-moro-na-xekardizete-apo-ta-gelia-epidi-i-mama-tou-troi-patatakia-vinteo/feed/ 0
Mωρό μόλις 7 εβδομάδων λέει την πρώτη του λεξούλα! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/moro-molis-7-evdomadon-lei-tin-proti-tou-lexoula-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=moro-molis-7-evdomadon-lei-tin-proti-tou-lexoula-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/moro-molis-7-evdomadon-lei-tin-proti-tou-lexoula-vinteo/#comments Wed, 11 Mar 2015 10:05:06 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=80666 H Toni McCann, από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, κατέγραψε με την κάμερα το αξιολάτρευτο μωρό της να προσπαθεί να πει την λέξη «Hello»!

Μετά από λίγες αποτυχημένες προσπάθειες τελικά το κατάφερε!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/moro-molis-7-evdomadon-lei-tin-proti-tou-lexoula-vinteo/feed/ 0
Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι είναι η έμπνευση για όλους μας! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-4chrono-koritsaki-ine-i-empnefsi-gia-olous-mas-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afto-to-4chrono-koritsaki-ine-i-empnefsi-gia-olous-mas-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-4chrono-koritsaki-ine-i-empnefsi-gia-olous-mas-vinteo/#comments Mon, 09 Mar 2015 10:00:10 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=80414 Λόγω της χθεσινής ημέρας όπου ήταν η γιορτή της γυναίκας, αυτή η μητέρα είπε να ανεβάσει ένα βίντεο με την 4χρονη κόρη της όπου εξιστορούσε πως πέρασε την ημέρα της στο σχολείο.

Ένα αγοράκι την αποκάλεσε άσχημη και αυτή αντί να τσαντιστεί, τον αποστόμωσε λέγοντας του ότι δεν πηγαίνει στο σχολείο για να φαίνεται όμορφη αλλά για να μάθει!

Μακάρι να μέινει έτσι όταν μεγαλώσει και να προσπαθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας να διοχετεύσουμε το πνεύμα και τη στάση της στη δική μας ζωή!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-4chrono-koritsaki-ine-i-empnefsi-gia-olous-mas-vinteo/feed/ 0
15 από τα καλύτερα παραδείγματα πατρότητας! (εικόνες) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/15-apo-ta-kalitera-paradigmata-patrotitas-ikones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=15-apo-ta-kalitera-paradigmata-patrotitas-ikones http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/15-apo-ta-kalitera-paradigmata-patrotitas-ikones/#comments Sun, 08 Mar 2015 13:00:18 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=80324 Το να είσαι καλός μπαμπάς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μερικές φορές πρέπει να είσαι μαλακός σαν βαμβάκι και κάποιες άλλες σκληρός σαν το τσιμέντο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμονή και πολύ μεγάλη υπομονή.

Η λίστα που ακολουθεί παρουσιάζει 15 από τα καλύτερα παραδείγματα πατρότητας που έχουμε εντοπίσει στο διαδίκτυο. 15 άντρες που απέδειξαν πως ότι και να γίνει, εκείνοι θα είναι πάντα εκεί για τα παιδιά τους!

1 Ένας πατέρας από την Κίνα μεταφέρει τον γιο του, ένα αγοράκι με ειδικές ανάγκες, κάθε μέρα στο σχολείο. Με τον γιο του στη πλάτη του, διασχίζει μια απόσταση 18 μιλίων για να προσφέρει στο παιδί του ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

2 Ένας μπαμπάς, ο οποίος μεγαλώνει μόνος του την κόρη του, δεν ήξερε πως να φτιάξει τα μαλλιά της κόρης του. Γι αυτό γράφτηκε σε Beauty School

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

3 Αυτός ο πατέρας με τον γιο του διαγωνίστηκαν μαζί σε διάφορα αθλητικά γεγονότα. Ακόμη και σε Μαραθώνιους!

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

4 Αυτός ο μπαμπάς έκανε τατουάζ για να μην αισθάνεται άσχημα η κόρη του για το εμφύτευμα της

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

5 Αυτός ο μπαμπάς ντύθηκε «Μικρή» Κοκκινοσκουφίτσα επειδή η κόρη του ήθελε να είναι ο λύκος

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

6 Ο πατριός αυτού του αγοριού μετέτρεψε το αναπηρικό καροτσάκι του 6χρονου γιου της συζύγου του, σε ένα εντυπωσιακό τανκ για τις Απόκριες!

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

7 Αυτός ο μπαμπάς δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές τηγανίτες για τα παιδιά του!

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

8 Μετά από μια κουραστική ημέρα εργασίας, αυτός ο μπαμπάς θυμάται ακόμη καλά ποια είναι η είναι η πραγματική δουλειά του..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

9 Αυτός ο μπαμπάς φοράει φούστα για να συμπαρασταθεί στο γιο του που ήθελε να φορέσει φόρεμα.

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

10 Αυτός ο μπαμπάς φτιάχνει δημιουργικά σάντουιτς και σνακ για να πάρει η κόρη του στο σχολείο

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

11 Αυτό το κορίτσι πρέπει να φοράει προστατευτικό στο ένα του μάτι. Έτσι ο μπαμπάς του προσπαθεί να το κάνει πιο διασκεδαστικό!

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

12 Αυτός ο μπαμπάς κάνει τατουάζ τις ζωγραφιές του γιου του από τότε που ο γιος του ήταν 5 ετών.

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

13 Αυτός ο μπαμπάς έκανε στα πόδια του τατουάζ με τα σημάδια της κόρης του για να μην αισθάνεται διαφορετική!

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

14 Όταν η κόρη του ξύπνησε από την χειρουργική επέμβαση, βρήκε το αρκουδάκι της με τον ίδιο επίδεσμο στο χέρι με εκείνη.

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

15 Ο μπαμπάς αφήνει την κόρη του να βάφει τα νύχια του, ενώ εκείνος παίζει video games.

Αυτοί οι 15 μπαμπάδες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο! Διαβάστε γιατί..

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/15-apo-ta-kalitera-paradigmata-patrotitas-ikones/feed/ 0
Αυτή η μπέμπα είναι γεννημένη μάγειρισσα! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-i-bempa-ine-gennimeni-magirissa-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afti-i-bempa-ine-gennimeni-magirissa-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-i-bempa-ine-gennimeni-magirissa-vinteo/#comments Fri, 06 Mar 2015 10:00:11 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=80099 Μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή όπως και το ταλέντο!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-i-bempa-ine-gennimeni-magirissa-vinteo/feed/ 0
«To παιδί μου δεν είναι τέρας»: Η δήλωση μιας αγανακτησμένης μητέρας! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/to-pedi-mou-den-ine-teras-i-dilosi-mias-aganaktismenis-miteras-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=to-pedi-mou-den-ine-teras-i-dilosi-mias-aganaktismenis-miteras-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/to-pedi-mou-den-ine-teras-i-dilosi-mias-aganaktismenis-miteras-vinteo/#comments Thu, 05 Mar 2015 11:17:41 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79993 H Mariah Άντερσον, από το Summerville της Νότια Καρολίνα, γεννήθηκε με το συνδρομο χρωμοσώματος, μια σπάνια γενετική πάθηση που μειώνει τις κινητικές δεξιότητες της και επίσης μειώνει το προσδόκιμο ζωής της.

Όταν η Mariah έγινε 2 χρονών η μητέρα της Kyra Pringle έβαλε μία φωτογραφία της κορούλας της στο facebook, όμως δεν φαντάστηκε ότι θα γινόταν viral με κακόβουλα σχόλια.

Αυτό όπως είναι λογικό την στεναχώρησε πολύ κί έτσι αγανάκτησε και δήλωσε προς όλους αυτούς που τόλμησαν να κοροϊδέψουν την κόρη της ότι δεν είναι τέρας και ότι το χαμόγελο της το οποίο το συγκρίνουν με ξωτικού είναι πραγματικό.

Σε αυτό το θέμα πήρε θέση και η γιαγιά,η Linda Pringle της Mariah λέγοντας προς όλους αυτούς που γέλαγαν με την εγγονή της ότι δεν είναι καθόλου αστείο όλο αυτό και πως είναι ένας άνθρωπος, ένα παιδί, ένα μωρό!

Ο χλευασμός μέσω social media είναι ένα είδος bullying (θέμα πολύ επίκαιρο) το οποίο δεν το καταλαβάινουν μερικοί αλλά λόγω του ότι τα socila media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας δυστηχώς ή ευτυχώς μας επηρεάζουν!

Οπότε πριν κοροιδέψετε κάποιον επειδή σας φάνηκε αστείος σκεφτείτε πως μπορεί να νοιώσει και τι πρόβλημα μπορεί να έχει…

Θα πρέπει να δεχόμαστε τους άλλους, να τους κάνουμε να νοιώσουνε άνετα και όχι να τους περιθωριοποιούμε!

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/to-pedi-mou-den-ine-teras-i-dilosi-mias-aganaktismenis-miteras-vinteo/feed/ 0
«Γερασμένα μωρά»! (εικόνες) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/gerasmena-mora-ikones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gerasmena-mora-ikones http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/gerasmena-mora-ikones/#comments Tue, 03 Mar 2015 19:00:50 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79828 Ίσως να φταίνε οι γκριμάτσες τους. Ίσως υπεύθυνο να είναι το φως ή η γωνία λήψης των φωτογραφιών.

Γεγονός πάντως είναι ότι όλα αυτά τα πολύ χαριτωμένα μωρά μοιάζουν πολύ μεγαλύτερα από ότι είναι πραγματικά. Ίσως μεγαλύτερα και από τους.. παππούδες τους!

Δείτε τα και μόνοι σας:

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/gerasmena-mora-ikones/feed/ 0
2μηνων κοριτσάκι λέει στον μπαμπά της «Σ’αγαπώ»! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/2minon-koritsaki-lei-ston-bampa-tis-sagapo-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=2minon-koritsaki-lei-ston-bampa-tis-sagapo-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/2minon-koritsaki-lei-ston-bampa-tis-sagapo-vinteo/#comments Tue, 03 Mar 2015 14:30:21 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79801 Η μικρή μπέμπα προσπαθούσε να κάνει copy paste τα λόγια του μπαμπά της και μόλις εκείνος της είπε «I love you» κατάφερε και το είπε κι εκείνη!

 

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/2minon-koritsaki-lei-ston-bampa-tis-sagapo-vinteo/feed/ 0
Όταν η μεγάλη αδελφή συναντά το νεογέννητο αδελφάκι της! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/otan-i-megali-afelfi-sinanta-to-neogennito-adelfaki-tis-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=otan-i-megali-afelfi-sinanta-to-neogennito-adelfaki-tis-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/otan-i-megali-afelfi-sinanta-to-neogennito-adelfaki-tis-vinteo/#comments Mon, 02 Mar 2015 15:13:21 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79717 Όταν η μικρή Vanessa άρχισε να κλαίει η μεγαλύτερη αδελφή της Jessica είχε μία γλυκιά αντίδραση προσπαθώντας να την ηρεμήσει…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/otan-i-megali-afelfi-sinanta-to-neogennito-adelfaki-tis-vinteo/feed/ 0
Αυτοί είναι 2 τύποι μαμάδων που υπάρχουν! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-ine-2-tipi-mamadon-pou-iparchoun-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afti-ine-2-tipi-mamadon-pou-iparchoun-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-ine-2-tipi-mamadon-pou-iparchoun-vinteo/#comments Fri, 27 Feb 2015 08:30:22 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79349 Δεν ξέρω ποια είναι η χειρότερη…

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afti-ine-2-tipi-mamadon-pou-iparchoun-vinteo/feed/ 0
Να γιατί οι μητέρες «φαίντεται» να μην κάνουν τίποτα στο σπίτι! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/na-giati-i-miteres-fentete-na-min-kanoun-tipota-sto-spiti-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=na-giati-i-miteres-fentete-na-min-kanoun-tipota-sto-spiti-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/na-giati-i-miteres-fentete-na-min-kanoun-tipota-sto-spiti-vinteo/#comments Thu, 26 Feb 2015 18:51:55 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79346 Η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη αλλα και η πιο ευχάριστη «δουλειά» στον κόσμο!

Ακόμη και αν τα παιδιά ταλαιπωρούν τις μαμάδες τους δεν γίνεται αν τους κρατήσουν κακία γιατί με ένα χαμόγελο τους οι μαμάδες τα ξεχνάνε όλα και ξαναρχίζουν από την αρχή!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/na-giati-i-miteres-fentete-na-min-kanoun-tipota-sto-spiti-vinteo/feed/ 0
Selfies με θέμα τον θηλασμό – γνωστές και ως brelfies είναι η νέα τρέλα που σαρώνει τα social media! (εικόνες) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/selfies-thilasmos-gnostos-ke-os-brelfies-ine-i-nea-trela-pou-saroni-ta-social-media-ikones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=selfies-thilasmos-gnostos-ke-os-brelfies-ine-i-nea-trela-pou-saroni-ta-social-media-ikones http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/selfies-thilasmos-gnostos-ke-os-brelfies-ine-i-nea-trela-pou-saroni-ta-social-media-ikones/#comments Thu, 26 Feb 2015 14:47:49 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79296 Αρχικά ξεκίνησαν τα selfies, αργότερα τα selfies δίχως make up, μετά τα selfies με οπίσθια και τώρα τα selfies θηλασμού…

Με αφορμή το μοντέλο Giselle Bundchen, την ποπ τραγουδίστρια Gwen Stefani και άλλες διάσημες όπως η  Pink και η Jaime King, οι οποίες έιχαν βάλει στο instagram φωτογραφίες τους την ώρα που θήλαζαν τα μωρά τους, ξέκινησαν και άλλες γυναίκες την επανάστασή τους με τις brelfies λέγοντας πως πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ταμπού γύρω από τον θηλασμό!

Ένας χρήστης του twitter είναι υπέρ αυτής της κίνησης λέγοντας ότι θα πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ταμπού σε σχέση με τον θηλασμό και να αποδεχθούν το γεγονός ότι έτσι τρέφονται τα μωρά!

Κάποιος άλλος όμως είχε αντίθετη γνώμη λέγοντας πως όλο αυτό είναι ένας ακόμη λόγος να εκθέτουν οι γυναίκες το στήθος τους και πως ο θηλασμός είναι μια ιδιωτική στιγμή μεταξύ μητέρας και βρέφους.

Όπως είναι αντιληπτό οι απόψεις διίστανται! Ποια είναι η δική σας γνώμη;

Jacqueline Claire from Thrapston: "Loving breastfeeding my baby girl Beau. Love and support to all amazing mothers able to breastfeed."

Rebecca Baksh from Berkshire

A new 'brelfie' craze is sweeping the country - women taking selfies of themselves breast feeding

A new 'brelfie' craze is sweeping the country - women taking selfies of themselves breast feeding

A new 'brelfie' craze is sweeping the country - women taking selfies of themselves breast feeding

Breastfeeding selfie by Tamm Forrester from Illinois

Anita from Nebraska sent this one in with the caption 'Breastfeeding like a boss'.

Breastfeeding selfie sent in by Sinead O'Brien from Nottingham

Charlotte Lovell from Kettering: "My gorgeous boy 5 minutes after birth! I breastfed my daughter, too! It's free, perfect temperature, helps to pass on immunities, it's readily available at all times, helps your uterus to contract back faster and the bond gained is amazing!"

Sent in by Hayley Smith from Blackpool

Sent in by Laura Booth from Liverpool, who said: "I breast fed my daughter for 15 months and it was the most rewarding thing I could have done. Now I'm carrying my second child and can't wait to do it all again."

"I was a breastfeeding mum at 19 when I started and you know what, it was the best thing I did for my daughter. There was one time I got told to go the bathroom to feed my baby, I was not happy with that at all." - Gillian White

"I breast fed twins for six months. I would recommend it to anyone, however I would also say that if it doesn't feel right then don't just persevere with it, ask for help. I never breast fed in public because I didn't feel comfortable doing so and I think that is because people are very judgmental and will try and push their view of it onto you." - Rowena Sandall from Gosport

'After having an emergency c-section my boy was rushed straight to neonatal intensive care, I had no skin to skin contact at birth and was not able to touch or feed him for just over 48 hours, it took a while for us to master latching on because of the delay in feeding but we didn't give up. Now my baby is 8 weeks old and thriving and I do believe that breast feeding played a big part in getting him better and fighting his infection.' - Angela Drysdale, Sutton-in-Ashfield

"The best part and only part that went to plan at the birth was breastfeeding my beautiful daughter. I couldn't care less what people think about breastfeeding. Women's breasts are not sexual they were primarily made for feeding our young." - Vicky Waterhouse, Bristol

Gemma Hall from Nottingham: This is me breastfeeding my 19-month-old daughter Eloise. Breastfeeding is a beautiful and natural thing - it should not be hid away, it needs to be normalised."

"Eight months strong! Normalize breastfeeding!" - Emma W, Narragansett, USA

"I'm grateful for being able to feed my baby for just over a year, now at 16 months she is magic! We are animals, end of argument I reckon." - Hayley Loughran, Eastleigh

Sinead O'Sullivan from Kerry breastfeeding on her wedding day

Sent in by Tacey Moreton from Leeds

"It's the most natural thing in the world. It's what they're there for!" - Stacey Page-Smith, Reading

Sent in by Sarah Nelson from Halifax

Leanne from Airdrie says: Breastfeeding and proud. People that think it's wrong are the ones with a problem. Nothing more amazing than the closeness with your baby and watching them grow thanks to you."

Emma Burgoyne from Hertfordshire says: "I really don't understand why people make such a fuss about women breastfeeding- it's just a mummy feeding her baby! It's not easy to breastfeed and it should be celebrated!"

Amanda Fontaine posted this on our Mirror Mums Facebook page

Sent in by Emma Cavanagh from Devon, who said: "Breastfed my son for 16 months.Very proud and love looking at feeding pictures. Brings back special memories."

Shelley-Anne Smith posted this on our Mirror Mums Facebook page

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/selfies-thilasmos-gnostos-ke-os-brelfies-ine-i-nea-trela-pou-saroni-ta-social-media-ikones/feed/ 0
Αυτό το αγόρι σίγουρα δεν θα ξαναπεί ψέματα στον μπαμπά του! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-agori-sigoura-den-tha-xanapi-psemata-ston-bampa-tou-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afto-to-agori-sigoura-den-tha-xanapi-psemata-ston-bampa-tou-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-agori-sigoura-den-tha-xanapi-psemata-ston-bampa-tou-vinteo/#comments Wed, 25 Feb 2015 20:33:47 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79184 Αυτό το αγοράκι ισχυριζόταν ότι έπεσε θύμα bullying από ένα άλλο παιδί μόλις κατάλαβε ο μπαμπάς του ότι έλεγε ψέματα είπε να εφαρμόσει μία δική του τεχνική για παραδειγματισμό…

Του πρότεινε του γιου του να πάνε να ξυλοκοπήσουν και να εκφοβίσουν με ένα πιστόλι το παιδί που τον φόβισε, τον πατέρα του αλλά και τον παππού του.

Το αγοράκι μόλις το άκουσε αυτό έβαλε τα κλάμματα και παραδέχτηκε πως όλα αυτά ήταν ένα ψέμα.

Φυσικά ο πατέρας του εξομολογήθηκε πως όλα αυτά τα είπε για πλάκα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μικρός πήρε το μάθημά του!

 

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/afto-to-agori-sigoura-den-tha-xanapi-psemata-ston-bampa-tou-vinteo/feed/ 0
Το μωρό με το «διαβολικό» γέλιο! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/to-moro-me-to-diavoliko-gelio-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=to-moro-me-to-diavoliko-gelio-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/to-moro-me-to-diavoliko-gelio-vinteo/#comments Wed, 25 Feb 2015 17:00:17 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79181 Το γέλιο αυτού του μωρού είναι το πιο περιέργο γέλιο που έχετε ακούσει…

Μερικοί σχολίασαν ότι μπορεί να τους προκαλέσει εφιάλτες!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/to-moro-me-to-diavoliko-gelio-vinteo/feed/ 0
Κανένας από τους συμμαθητές αυτού αυτιστικού αγοριού δεν ήρθαν στα γεννέθλια του κι έτσι η αστυνομία έλαβε δράση! (εικόνες) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/kanenas-apo-tous-simmathites-aftou-aftistikou-agoriou-den-irthan-sta-gennethlia-tou-ki-etsi-i-astinomia-elave-drasi-ikones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kanenas-apo-tous-simmathites-aftou-aftistikou-agoriou-den-irthan-sta-gennethlia-tou-ki-etsi-i-astinomia-elave-drasi-ikones http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/kanenas-apo-tous-simmathites-aftou-aftistikou-agoriou-den-irthan-sta-gennethlia-tou-ki-etsi-i-astinomia-elave-drasi-ikones/#comments Wed, 25 Feb 2015 08:18:02 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=79169 Ξημερώματα 8ης Φεβρουαρίου ο μικρός Glenn που πάσχει από αυτισμό ξύπνησε με ανυπομονησία.

Εκλεινε τα 6 και θα τα γιόρταζε με ένα μεγάλο πάρτι, στο σπίτι του, μαζί με τους συμμαθητές του. Ωστόσο κανένα από τα 16 παιδιά της τάξης του δεν ήρθε.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

«Από τη στιγμή που ο γιος μου ξύπνησε με ρωτούσε συνέχεια πόσα λεπτά έχουν μείνει ακόμα μέχρι να φανούν οι φίλοι του» δήλωσε η 25χρονη μητέρα, προσθέτοντας ότι ο γιος της δάκρυσε,  όταν έμαθε ότι κανένας τους τελικά δεν θα έρθει.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η Ashlee Buratti για να εκφράσει την αγανάκτηση της έγραψε στο Facebook και ανέβασε ένα σχόλιο σε σελίδα με τα τοπικά νέα της πόλης στην οποία είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 10.000 κάτοικοι.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

«Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε», έγραψε.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Τη δημοσίευση της είδαν άγνωστες μανάδες και προθυμοποιήθηκαν να φέρουν τα παιδιά τους. Το είδε και ο σερίφης της περιοχής Osceola στη Φλόριντα, και ζήτησε άμεσα τη διεύθυνση του σπιτιού, διατάζοντας ένα ελικόπτερο να πετάξει πάνω από το σπίτι της οικογένειας.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε από τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες η «επιχείρηση Πάρτι», με τους άνδρες να περνάνε από το σπίτι με τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες τους και να δίνουν δώρα στο παιδί.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Ενα ελικόπτερο πέταξε σε χαμηλό ύψος για να μπορέσει ο Glenn να δει τους πιλότους να τον χαιρετούν.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Στο πάρτι το οποίο ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ εμφανίστηκαν 15 παιδάκια και 25 ενήλικοι, όλοι απρόσκλητοι.

tilestwra.gr | Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/kanenas-apo-tous-simmathites-aftou-aftistikou-agoriou-den-irthan-sta-gennethlia-tou-ki-etsi-i-astinomia-elave-drasi-ikones/feed/ 0
Ένα ραντεβού διαφορετικό από τα άλλα γιατί οι δυνατότερες σχέσεις ξεκινούν από τα πιο μικρά πράγματα! (βίντεο) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/ena-rantevou-diaforetiko-apo-ta-alla-giati-i-dinatoteres-schesis-xekinoun-apo-ta-pio-mikra-pragmata-vinteo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ena-rantevou-diaforetiko-apo-ta-alla-giati-i-dinatoteres-schesis-xekinoun-apo-ta-pio-mikra-pragmata-vinteo http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/ena-rantevou-diaforetiko-apo-ta-alla-giati-i-dinatoteres-schesis-xekinoun-apo-ta-pio-mikra-pragmata-vinteo/#comments Sun, 22 Feb 2015 16:25:21 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=78901 Ο άντρας που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, προετοιμάζεται με ενθουσιασμό για το ραντεβού του. Δένει τη γραβάτα του, φτιάχνει το κολάρο του και γελάει νευρικά με τον φίλο του.

Όλοι το έχουμε περάσει, αλλά αυτό το ραντεβού είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που γνωρίζετε. Είναι ίσως πιο όμορφο και σίγουρα πιο αξιολάτρευτο.

Όταν ανοίξει η πόρτα και δείτε το ζευγάρι μαζί είναι βέβαιο ότι θα πιάσετε τον εαυτό σας να χαμογελάει. Αυτή η σχέση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι οι δυνατότερες σχέσεις ξεκινούν από τα πιο μικρά πράγματα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/ena-rantevou-diaforetiko-apo-ta-alla-giati-i-dinatoteres-schesis-xekinoun-apo-ta-pio-mikra-pragmata-vinteo/feed/ 0
Αισιόδοξη μητέρα έγραψε λίστα με αυτά που μπορεί να κάνει η, με ειδικές ανάγκες, κόρη της! Και δεν είναι λίγα…! (εικόνες) http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/esiodoxi-mitera-egrapse-lista-me-afta-pou-bori-na-kani-i-me-idikes-anagkes-kori-tis-ke-den-ine-liga-ikones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=esiodoxi-mitera-egrapse-lista-me-afta-pou-bori-na-kani-i-me-idikes-anagkes-kori-tis-ke-den-ine-liga-ikones http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/esiodoxi-mitera-egrapse-lista-me-afta-pou-bori-na-kani-i-me-idikes-anagkes-kori-tis-ke-den-ine-liga-ikones/#comments Sat, 21 Feb 2015 11:30:47 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=78895 Όταν μια μητέρα μάθει ότι το νεογέννητο παιδί της είναι διαφορετικό ή έχει ειδικές ανάγκες, είναι φυσικό να τρομάξει και να νιώσει καταρρακωμένη.

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ότι η μητέρα αρχίζει να σκέφτεται όλα αυτά τα πράγματα που το παιδί της δεν θα μπορέσει ποτέ στη ζωή του να κάνει.

Κάπως έτσι σκέφτονταν και η μαμά της Αντέλ μέχρι που αποφάσισε να δει τα πράγματα λίγο.. ανάποδα. Πήρε ένα χαρτί και αντί να γράψει όλα αυτά που η κόρη της δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει στη ζωή της, σημείωσε όλα όσα είναι βέβαιη ότι θα κάνει, ανεξάρτητα από την κατάσταση της. Και δεν είναι λίγα..

Όταν γεννήθηκε η κόρη της "διαφορετική" καταρρακώθηκε. Μέχρι που έφτιαξε αυτή τη λίστα

Η λίστα της μαμάς της Αντέλ είναι γεμάτη από ενθάρρυνση και αισιοδοξία. Και δεν απευθύνεται μόνο στην Αντέλ και στην μαμά της. Απευθύνεται σε όλους!

«Αυτά είναι τα πράγματα που η κόρη μου η Αντέλ και οι φίλοι της, θα μπορούν να κάνουν:

1. Θα αλλάξει τον κόσμο

2. Θα επηρεάσει ζωές

3. Θα χαμογελά (και αυτό είναι κάτι που το κάνει ήδη!)

Όταν γεννήθηκε η κόρη της "διαφορετική" καταρρακώθηκε. Μέχρι που έφτιαξε αυτή τη λίστα

4. Θα αγαπήσει πολύ και έντονα

5. Θα μπορεί να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

6. Θα κάνει φίλους

7. Θα πάει σε σχολείο με άλλα παιδιά

8. Θα μπορεί να γίνει εθελοντής

9. Θα εργαστεί

10. Θα κάνει τους άλλους να γελούν

11. Θα διδάξει στον κόσμο την καλοσύνη, την αγάπη και τον σεβασμό

12. Θα ταξιδέψει

13. Θα χορέψει

14. Θα κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος

15. Θα πάει στο κολέγιο

16. Θα βγει ραντεβού

17. Θα νιώσει την απογοήτευση

18. Θα πει ανέκδοτα

19. Θα μας κάνει υπερήφανους

20. Θα μάθει δεξιότητες για να βελτιώσει τη ζωή της

21. Θα συζητήσει μαζί με τους γονείς της

22. Θα μάθει να οδηγεί αυτοκίνητο

23. Θα μαζέψει εμπειρίες

24. Θα μας διδάξει ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε

25. Θα μας δείξει πια είναι η αληθινή ομορφιά

26. Θα απολαύσει τη ζωή

27. Θα δημιουργήσει ειρήνη

28. Θα μας μάθει την ειλικρίνεια

29. Θα μας αγκαλιάζει και θα το εννοεί

30. Θα μας διδάξει ότι το να δίνεις είναι καλύτερο από το να παίρνεις

31. Θα μας μάθει πώς να φροντίζουμε τους άλλους

32. Θα μας δείξει πώς είναι να ακούς χωρίς να κρίνεις

33. θα μας βοηθήσει να δούμε πως η σκληρή δουλειά πάντα δικαιώνεται

34. Θα μπορεί απλά να χαλαρώσει

35. Θα μπορεί να κάνει κάτι που είναι έξω από τα όρια.

36. Θα μάθει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Όταν γεννήθηκε η κόρη της "διαφορετική" καταρρακώθηκε. Μέχρι που έφτιαξε αυτή τη λίστα

37. Θα είναι αληθινή.

38. Θα μάθει να λέει αυτό που εννοεί και να εννοεί αυτό που λέει

39. Θα μάθει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα

40. Θα μας ενθαρρύνει να βρούμε τις δυνάμεις μας και τα ταλέντα μας

41. Θα μας μάθει να μην κρίνουμε τους άλλους

42. Θα μας μάθει πως να αγαπάμε άνευ όρων

43. Θα έχει αδιαμφισβήτητες ικανότητές και δυνατότητές

44. Θα καταλάβει ότι η ζωή είναι τελικά πολύ όμορφη

45. Θα εκτιμήσει την αξία της οικογένειας και της φιλίας

46. Θα μας μάθει την υπομονή

47. Θα διδάξει στους άλλους πως να εκτιμήσουν τη ζωή και να τη ζήσουν στο έπακρο

48. Θα μας διδάξει να στεκόμαστε για λίγο, να κοιτάζουμε γύρω μας, να ακούμε, να μιλάμε και να είμαστε καλοί φίλοι

49. Θα μπορεί να αθληθεί, θα συμμετέχει σε αγώνες, θα κερδίσει βραβεία και θα κουτσομπολεύει με τις φίλες της

50. Θα γεμίσει τη ζωή μας και την ζωή όλων όσων βρίσκονται δίπλα της»

Η διαφορετικότητα είναι όμορφη, δεν είναι λάθος. Αυτή η μητέρα το απέδειξε περίτρανα!

]]>
http://www.newsrebel.gr/paidi-kai-goneis/esiodoxi-mitera-egrapse-lista-me-afta-pou-bori-na-kani-i-me-idikes-anagkes-kori-tis-ke-den-ine-liga-ikones/feed/ 0