Βοήθεια από την Κέρκυρα για τους πρόσφυγες της Λέσβου

-ΚΩΣ (1)

Έκτακτη βοήθεια στο δήμο Λέσβου θα δώσει ο δήμος Κέρκυρας προκειμένου να τον ενισχύσει στο δύσκολο έργο διαχείρισης των προσφύγων που κατακλύζουν καθημερινά το νησί.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν προσερχόμενοι στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 13:00.

«O Δήμος της Κέρκυρας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του αδελφού Δήμου Λέσβου, με τον οποίο συμμετέχει στο Δίκτυο Αδελφοποιημένων πόλεων με την Πάφο, προχωρά στη συγκέντρωση έκτακτης βοήθειας προκειμένου να τον ενισχύσει στο δύσκολο έργο διαχείρισης των προσφύγων που κατακλύζουν καθημερινά το νησί. Οι συνδημότες μας που θέλουν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια μπορούν να προσέρχονται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, καθημερινά, από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 μετά το μεσημέρι και να καταθέτουν τη συνεισφορά τους. Όπως μας έχει ενημερώσει ο Δήμος Λέσβου, έχει ανάγκη από φαρμακευτικό υλικό καθώς και παιδικά και βρεφικά είδη, όπως π.χ. γάλα, κρέμες, πάνες κ.λ.π.» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Κέρκυρας.

Πηγή: corfupress