Αποκλειστικό: Και νέο “ΧΤΥΠΗΜΑ” της μοίρας για την Νανά Καραγιάννη!

Και ενώ η ίδια δίνει την μεγαλύτερη μάχη με την νευρική ανορεξία, εδώ και πολλούς μήνες έχει κληθεί να δώσει μια ακόμη μάχη για τον γάμο της!

Η ανακοίνωση της στο Facebook ότι μετακομίζει, όχι γιατί έχει πρόβλημα με τον σπιτονοικοκύρη της αλλά η απόφαση της αυτή πάρθηκε για να νιώσει ανακούφιση μην έχοντας κάτι να περιμένει, αφήνοντας υποννοούμενα, ήρθε να δώσει ένα στοιχείο για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο γάμο της.

Μπορεί να κατάφερε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά απο το Δεκέμβριο κιόλας είχαν αρχίσει τα προβλήματα στην σχέση τους με τον Γιάννη. Στεναχωρημένη φανερά αλλά παλεύοντας να σώσει τον γάμο τους αλλά και να τηρήσει την υπόσχεση της στον άντρα της ότι θα βοηθήσει η ίδια την υγεία της.

Οι μέρες που θα ακολουθούσαν θα μαρτυρούσαν ότι η προσπάθεια επιτυγχάνεται και απο τις δύο πλευρές. Εκ νέου η Νανά Καραγιάννη γέμισε το Facebook με φωτογραφίες της με τον αντρούλη της, κάτι που είχε σταματήσει να κάνει. Σύμφωνα με όσα λέγονται όμως το τελευταίο καιρό το χάσμα άρχισε να γεφυρώνεται εκ νέου με τους δυο τους να μην μπορούνε να κάνουνε άλλο υπομονή. Ευχόμαστε να είνα απλά μια κρίση που θα ξεπεράσουν γρήγορα!

Της Σπυριδούλας Κάμπου