ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ η Μελέτη από άτομο του καναλιού της! (θα έχουμε κλάματα)

Πώς θα αντιδράσει η Ελεονώρα Μελέτη και το κανάλι μετά το «σφάξιμο» με το γάντι που έγινε στην παρουσιάστρια από άνθρωπο του «Ε»;

Αυτή και αν ήταν επίθεση, που καλά πληροφορημένες πηγές από τα τηλεοπτικά πηγαδάκια που έχουν στηθεί, έχει «άρωμα» απόλυσης και πολλά κλάματα αφού ήδη στο «Ε» έχουν αρχίσει τα όργανα και οι επιπλήξεις στην Νάνσυ Νικολαΐδου μετά την σκληρή κριτική που άσκησε στην Ελεονώρα Μελέτη. Η τηλεκριτικός που συνεργάζεται με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και τον Μένιο Φουρθιώτη μέσα από την στήλη της στο TV Έθνος , επιτέθηκε σφόδρα στην παρουσιάστρια με αφορμή τον τρόπο που παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων τα γεννητούρια της Μενεγάκη.
«Το θεικότερο όλων ήταν δε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ε», όπου η Ελεονώρα Μελέτη πλημμυρισμένη σοβαρότητα και «εγκυρότητα», έσπευσε να μας πληροφορήσει για τα γεννητούρια της Ελένης και να της στείλει και τα συχαρίκια της! Ναι, αυτή ήταν μία μεγάλη τηλεοπτική στιγμή στην οποία πρέπει να υποκλιθούμε όλοι μας», ανέφερε η γνωστή τηλεκριτικός και δεν σταμάτησε εκεί.
«Μία στιγμή θλιβερή γιατί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι ο καθρέφτης ενός καναλιού και όταν αυτό το κανάλι είναι ένα μικρό κανάλι που με μεγάλη προσπάθεια και με το ατελείωτο τρέξιμο κάποιων ανθρώπων νυχθημερόν προσπαθεί να μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο, είναι κρίμα κάποιοι άλλοι έτσι ελαφρά την καρδία να το ρίχνουν στα βράχια, είτε από πραγματική άγνοια του αντικειμένου τους, είτε από τεμπελιά, είτε από την τάση υποτίμησης που μπορεί να έχουν κατά βάθος για όλο αυτό που έχουν κληθεί να κάνουν. Απορία: Με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο αυτοματισμό διασταυρώνονται και όλες οι πολιτικό-οικονομικές ειδήσεις της ημέρας; Αλλά όπως ήδη σου είπα, στα χρόνια της δημοσιογραφίας του… φαίνεσθε τι σημασία έχει το… είναι;», έγραψε ολοκληρώνοντας το κείμενο της κατά της Μελέτη.