ΑΠΟΨΗ: Ο «κυρ-Φώτης» χτυπάει την πόρτα της Κουμουνδούρου!

Το φλερτ του Φώτη Κουβέλη με το ΣΥΡΙΖΑ είναι περσινή ιστορία. Ξεκίνησε με την άρνηση του ιδίου να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν πρότασης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια καταψηφίζοντας τον Σταύρο Δήμα.

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε σε προκήρυξη εκλογών. Ο Φώτης τότε όμως «δε χώρεσε» στο ΣΥΡΙΖΑ και «αδειάστηκε». Δε έκλεισαν ποτέ όμως, οι δίαυλοι επικοινωνίας του με στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βήμα πριν τη διάσπασή του, ο Κουβέλης του «ξαναχτυπάει την πόρτα»!

Σε συνέντευξή του σε ρ/σ, ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας του ιδίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό «είναι συνάρτηση και εξαρτάται αποφασιστικά από ποια πολιτική θέλουν να ασκηθεί, τι θέλει να υπηρετήσει αυτή η Αριστερά, πόσο θα υπηρετήσει την σταθερή πορεία της χώρας στην Ευρώπη και πόσο επί της ουσίας μεταρρυθμιστική θα είναι». Σημειωτέον ότι υπερασπίστηκε και την άποψή του, σύμφωνα με την οποία «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Αριστερά της ευθύνης» και όρισε μια τέτοια Αριστερά ως την Αριστερά που «δεν φοβάται να βάλει τα χέρια της στη φωτιά για να επιλύσει τα προβλήματα του τόπου».

Λέτε να τον δούμε σε καμιά λίστα…;

Χ-είρων