Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών

Από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Υπηρετούμε την πρόοδο, θεμελιώσαμε τη δημοκρατία στη χώρα, είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συλλογικό συμφέρον και δεν χαρίζουμε σε κανέναν το χαρτί της Ευρώπης». Αυτά ήταν τα μηνύματα που έστειλε από την ομιλία του στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του στο κινηματογράφο «Αστόρια» του Ηρακλείου, λέγοντας πως  ΝΔ έφερε την εθνική συμφιλίωση και άπλωσε το χέρι σε όλους. Βάλαμε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου.

«Ο Τσίπρας ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διώχνει. Εμείς μειώναμε τους φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ τους αύξανε. Εμείς μικραίναμε το σπάταλο κράτος, ο ΣΥΡΙΖΑ το επανέφερε και μας αναγκάζει όλους τους φορολογούμενους να το πληρώνουμε», συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε πως η ΝΔ πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές αλλαγές για ένα κράτος επιτελικό και όχι να επιβαρύνει με φόρους την ιδιωτική πρωτοβουλία. Θέλουμε λιγότερους φόρους.