Τσίπρας: Δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα οι εκλογές

Ένα «δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας» χαρακτήρισε την αναμέτρηση της 20ής Σεπτέμβρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας απόψε την ομιλία του, σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

«Στην κάλπη της Κυριακής ψηφίζουμε όχι στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ψηφίζουμε όχι στη ΝΔ, που πράγματι εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το σύστημα συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης, ψηφίζουμε όχι στην Ελλάδα της συντήρησης και της ολιγαρχίας.

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «στην κάλπη που θα κρίνει τη διακυβέρνηση του τόπου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ψηφίζουμε για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της προκοπής». Μάλιστα, όπως τόνισε σε αυτό το σημείο, «την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ για να έχει τη Δευτέρα ο λαός μας τη δική του κυβέρνηση, για αυτό από αυτή τη μάχη δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς».