Μπορεί να αργοπόρησε στην παράσταση της κόρης του αλλά η μητέρα ξαφνιάστηκε με αυτό που είδε!

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια διαφήμιση για Quaker θα μπορούσε να με να με συγκινήσει τόσο, αλλά αυτό το σύντομο βίντεο με τίτλο «The recital» το πέτυχε. Αυτή η διαφήμιση θέτει ένα σημαντικό ερώτημα «αν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά θα έπρεπε να αρχίσεις σήμερα; Θα το έκανες» Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, υπάρχουν πολλά πράγματα που πάντα θέλαμε να κάνουμε αλλά για κάποιο λόγο δεν τολμήσαμε.

Όταν ρωτήσανε την 10χρονη Lauren, και τον μπαμπάς της αν θα το κάνανε, και οι δύο είχαν την ίδια απάντηση – ήθελαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί οπότε δεχτήκανε. Τους προσφέρθηκε αυτή η ευκαιρία και η συντροφιά ήταν ότι έπρεπε να για να ξεκινήσει η ημέρα τους.

Η Lauren είναι μία μικρή χορεύτρια, και ήθελε να εκπλήξει τη μαμά της, εκτελώντας ένα χορό με τον μπαμπά της για την καλοκαιρινή εκδήλωση. Έχουν κάνει πρόβες για πέντε μέρες συνεχόμενα μαζί, και παρόλο που ο μπαμπάς της Lauren δεν είναι εξικειωμένος με τον χορό, έβαλε τα δυνατά του για να έχουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Την ημέρα της παράστασης, ο μπαμπάς δεν ήταν στην ώρα του, και η γυναίκα του τον καλούσε επανειλημμένα στο τηλέφωνο, ανησύχησε και για την αντίδραση της Lauren. Ωστόσο, όταν ο πατέρας ανέβηκε στην σκηνή με την Lauren, η αντίδραση της μητέρας ήταν ανεκτίμητη!