ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ είπε στον αέρα ότι το πτώμα του θύματος το βρήκε η αστυνομία!

Αυτή η απίστευτη συνέντευξη δείχνει τη στιγμή που ένας δολοφόνος είπε ζωντανά στον αέρα ότι το σώμα της γυναίκας που σκότωσε είχε βρεθεί από την αστυνομία.

Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο Stephen McDaniel έπνιξε τη συμμαθήτρια του, με την οποία σπούδαζαν Νομική στο Mercer, τον Ιούνιο του 2011.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, κανείς δεν υποψιάστηκε ότι αυτός ο  κατσαρομάλλης  φοιτητής, ο οποίος ζούσε δίπλα της ακριβώς, θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της Lauren Giddings.

Το βίντεο αυτό το οποίο υπάρχει από το 2011 έχει γίνει viral, πάλι, δείχνοντας τον McDaniel να λέει στην κάμερα ότι η αστυνομία είχε βρει το σώμα της Giddings λίγες ώρες πριν.

Κατά τη διάρκεια των ειδήσεων ο McDaniel ξέσπασε σε σπαραγμούς λέγοντας επανειλημμένα πως δεν γνώριζε κάποιον που να ήθελε να την βλάψει. Το βίντεο κάνει πολλούς θεατές να υποπτευθούν αν ήταν αληθινή η απάντηση του ή όχι.

Πολύ σύντομα μετά από τη συνέντευξη που μεταδόθηκε, η αστυνομία συνέλαβε McDaniel με την υποψία της δολοφονίας. Αργότερα ομολόγησε ότι εσκεμμένα μπήκε στο δωμάτιο της Giddings φορώντας μια μάσκα και γάντια, μετά από μήνες που την παρακολουθούσε μέσω webcam, και την δολοφόνησε.

UNILADs Murderer Told Live On Air Body Of His Victim Had Been Found image

Έβαλε το σώμα Giddings στο μπάνιο της και πήγε πίσω στο δικό του διαμέρισμα που ήταν ακριβώς δίπλα, αργότερα επέστρεψε και διαμέλισε το σώμα της και τα πέταξε σε ένα κάδο απορριμμάτων, και στη συνέχεια έγινε μέλος μιας ομάδας αναζήτησης για την εξαφάνισή της.

McDaniel τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία.

Η όλη υπόθεση είναι απολύτως φρικιαστική και τρομακτική, αλλά το βίντεο σε κάνει να μπεις για λίγο μέσα στο μυαλό ενός δολοφόνου λίγες ημέρες πριν συλληφθεί και η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί κανένας λογικός άνθρωπος να συλλάβει την σκέψη του.