Επανειλημμένα τον έδιωχνε γιατί κοιμόταν έξω από το μαγαζί του! Αυτό που ανακάλυψε όμως τον έκανε να το μετανιώσει!

Το βίντεο, το οποίο δείχνει τον αγώνα ενός ανθρώπου να επιβιώσει στους δρόμο κάνει τον γύρo του διαδικτύου και αγγίζει την καρδιά μας. Η τραγωδία του δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Ενώ το μήνυμα που περνάει αυτή η ιστορία είναι σημαντικό και σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, στην πραγματικότητα διαφημίζει κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη όπου ένας άντρας είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος και κάθε πρωί βλέπει έναν άστεγο άνδρα να κοιμάται έξω από την επιχείρησή του. Αυτό τον ενοχλούσε πολύ.
Πρώτα του ρίχνει ένα κουβά με νερό, την άλλη φορά τον ξύπνησε με μία σκούπα τον και την τρίτη και τελευταία τον κλωτσάει.

Μόλις όμως ο καταστηματάρχης σταμάτησε να τον βλέπει έξω από το μαγαζί άρχισε να ανησυχεί. Έτσι αποφάσισε να δει το βίντεο όλων αυτών των ημερών που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας. Και τότε είδε πως ο άστεγος έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει το μαγαζί του αγενή εμπόρου, έδωσε ακόμη και την ζωή του.

Το σύνθημα λέει: «Υπάρχει πολύ περισσότερη αλήθεια από αυτή που είσα τυφλός για να δεις.»

Κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία μερικοί απ “αυτούς την κρατάνε για τον εαυτό τους, γι αυτό ας μην τους κρίνουμε από το περιτύλιγμα. Όταν κάποιοι από εμάς δούμε ένα άστεγο ντυμένος σαν αυτό το άτομο στο βίντεο, συνήθως αρχική μας αντίδραση είναι να μη δώσουμε σημασία και να φύγουμε. Ας σκεφτούμε όμως ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν μπορούν να τραφούν και προσπαθούν να ζήσουν όπως μπορούν.