Ο Robert Downey Jr. έκανε το καλύτερο δώρο σε αυτό το μικρό ανάπηρο αγοράκι! (βίντεο)

Διαφημιστικά κόλπα που επικαλούνται το συναίσθημα βλέπουμε συνέχεια τα τελευταία χρόνια, καθώς όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως τίποτα δεν «πιάνει» περισσότερο τον κόσμο από συγκινητικές,

ανθρώπινες στιγμές που περιλαμβάνουν είτε μικρά ζώα, είτε παιδιά, είτε αβοήθητους ανθρώπους, είτε άρρωστους, είτε και όλα μαζί σε ένα, γιατί όχι.

Αυτό που έκανε όμως το «Collective Project» της Microsoft για να προωθήσει το Limbitless, μια start-up που δημιουργεί 3D-printed άκρα σε χαμηλό κόστος για άτομα που τα έχουν ανάγκη, θα σε κάνει να ξεχάσεις τον όποιο κυνισμό σου και να πάρεις αγκαλιά το κουτί με τα χαρτομάντιλα –θες, δεν θες.

Ο Robert Downey Jr., ως Tony Stark, έκανε έκπληξη σε ένα 7χρονο αγοράκι που γεννήθηκε με δυσπλασία στο χέρι του, προσφέροντάς του ένα ρομποτικό χέρι. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε ρομποτικό χέρι, αλλά το ίδιο το χρυσό-κόκκινο ρομποτικό χέρι του Iron Man!

Ο μικρός Alex το έπαιξε πολύ cool μπροστά στον ήρωά του, μπορείς να καταλάβεις όμως πως συνέβαινε ένα μικρό πάρτυ στο κεφάλι του. Πιάσε ένα ακόμα χαρτομάντιλο τώρα.