Οι πιο αλλόκοτες δουλειές του κόσμου που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις το επάγγελμά σου!

Σίγουρα η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά τι γίνεται αν το επάγγελμά σου είναι ένα από αυτά;

Μπορεί στη χώρα μας να μην είναι ευρέως γνωστά αλλά όσο και να σας φαίνεται παράξενο οι ιδιαίτερες αυτές ασχολίες αποτελούν όντως επαγγέλματα.

Αυνανιστές ζώων

Οι μεγάλες φάρμες στο εξωτερικό χρησιμοποιούν την μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης σε ζώα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται κάποιος που πρέπει να πάρει τον «σπόρο». Εδώ αναλαμβάνει ο επαγγελματίας αυνανιστής ! Έχει δύο τρόπους να το κάνει: O πρώτος είναι με ένα ειδικό μηχάνημα που με μικρές δόσεις ηλεκτρικής ενέργειας παίρνει το σπέρμα του ζώου και ο δεύτερος είναι με τον παραδοσιακό τρόπο.

Σπρώχτης

Ένα επάγγελμα που δεν φανταζόσασταν καν ότι υπάρχει. Στις μεγάλες πόλεις που ο κόσμος είναι αρκετός, για να υπάρχει σωστή χωρητικότητα στα τρένα των μέσων μαζικής μεταφοράς υπάρχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που σπρώχνει τους υπόλοιπους μέσα στο τρένο ώστε να κλείσουν οι πόρτες και να φύγει το τρένο με όσο πιο πολύ κόσμο μπορεί να χωρέσει. Οπότε αν έρθει κάποιος και σας σπρώξει στο μετρό της Ιαπωνίας μην νευριάσετε, την δουλειά του κάνει.

Οσμιστές Μασχάλης

Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα ήταν αποτελεσματικά τα αποσμητικά μας που μας κρατάνε δροσερούς και καθαρούς… Οι Οσμιστές μασχάλης κάνουν έλεγχο σε κάθε νέο αποσμητικό. Το τοποθετούν σε διάφορες μασχάλες και απλά μυρίζουν κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν το αποσμητικό δεν είναι καλό το πράγμα αρχίζει και γίνεται πιο δύσκολο.

Καθαριστής ζώων

Μην μπερδεύεστε δεν είναι συνηθισμένο επάγγελμα. Στους ζωολογικούς κήπους πολλές φορές στα μεγάλα ζώα όπως για παράδειγμα στους ελέφαντες πρέπει να γίνουν καθαρισμοί στο έντερο του ζώου αν αυτό πάσχει από κάποια ασθένεια. Ο καθαριστής βάζει μια μάσκα οξυγόνου και κάνει μια «βουτιά» με ένα φακό να καθαρίσει.

Μηχανικός ασφάλειας καρυδών

Στα ξενοδοχεία που υπάρχουν πολλοί φοίνικες υπάρχει κίνδυνος να πέσουν καρύδες στους περαστικούς. Αρμόδιος για να μην συμβεί αυτό είναι ο συγκεκριμένος «μηχανικός». Ανεβαίνει πάνω στους φοίνικες και τους καθαρίζει από τις καρύδες. Αν δεν το κάνει διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο οι πελάτες του ξενοδοχείου να πάνε από καρύδες.

Δοκιμαστής νεροτσουλήθρας

Μόλις φτιαχτεί μια νέα νεροτσουλήθρα κάποιος πρέπει να κάνει την πρώτη δοκιμή. Να ελέγξει την ποσότητα του νερού ώστε να γλιστράει εύκολα και να μετρήσει την αδρεναλίνη.

Δοκιμαστής ζωοτροφών

Νομίζατε ότι την ζωοτροφή που δίνετε στο κατοικίδιο σας είναι δοκιμασμένη από σκύλο μόνο ;

Κάνετε λάθος. Την τροφή αυτή την δοκιμάζει και ένας άνθρωπος. Δεν είναι υποχρεωτικό να την καταπιεί, αλλά πρέπει να την δοκιμάσει. Μετά αν θέλει την φτύνει.

Καθαριστής εμετού

Δουλειά είναι και αυτή όσο αηδιαστική και να σας φαίνεται, κάποιοι την κάνουν. Στα μεγάλα λούνα παρκ του εξωτερικού επειδή υπάρχουν παιχνίδια που ανακατεύουν κάποιους, αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά εμετού. Δεν τα μαζεύουν οι καθαρίστριες. Υπάρχουν οι συγκεκριμένοι καθαριστές εμετού που κάνουν την δουλειά γρήγορα.

Δύτης που συλλέγει μπαλάκια του γκολφ: από λίμνες που βρίσκονται στα τερέν που ασκείται το άθλημα.

Γεμιστής ρωγμών: αγαλμάτων για την ακρίβεια. Γιατί η φθορά του χρόνου πρέπει να αντιμετωπίζεται προτού να είναι πολύ αργά.