Απίστευτο: Έλληνας μπασκετμπολίστας δέχθηκε μπουνιές μέσα στην μέση του δρόμου!

 

Αναρτήθηκε: 12 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 1:10

Ένα σοβαρό περιστατικό άγριου τσακωμού ανάμεσα σε δύο οδηγούς σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 20:00 το απόγευμα, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού

Ρόδου – Λίνδου, κοντά στο ΙΚΑ της Ρόδου. Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το περιστατικό ξεκίνησε από παρεξήγηση δύο οδηγών που κινούνταν από το Φαληράκι προς τη Ρόδο.

Σε κάποια στιγμή ο οδηγός μιας μαύρης Μερσεντές επιχείρησε να προσπεράσει νεαρό οδηγό ενός Siroco λευκού χρώματος, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στα φανάρια λίγο πριν το ΙΚΑ οι δύο οδηγοί σταμάτησαν δίπλα δίπλα και μέσα σε κλίμα φορτισμένο τα αίματα άναψαν γρήγορα.

Με μια απίστευτη ψυχραιμία, ο οδηγός της μαύρης μερσεντές, μπήκε στο αυτοκίνητο, φόρεσε σιδηρογροθιά και έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο του νεαρού τραυματίζοντας τον.

Ο νεαρός που χτυπήθηκε, είναι μπασκεμπολίστας 27 ετών σε ομάδα του νησιού.

Ο οδηγός με την σιδηρογροθιά μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Αυτόπτες μάρτυρες πήραν τον αριθμό και τον έδωσαν στις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα αναζήτηση.

Στο σημείο έφθασε στη συνέχεια περιπολικό, που μετέφερε τον χτυπημένο οδηγό στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


comments powered by Disqus