Πληρωμένος δολοφόνος για το γαμπρό τους!

 

Αναρτήθηκε: 9 Αυγούστου, 2014 στις 20:03

Υπόθεση βγαλμένη από σενάριο χολιγουντιανής ταινίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας.

Πρόκειται για υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας 43χρονου Αλβανού, καθώς και υπόθεση απόπειρας αρπαγής σε βάρος της συζύγου του, πράξεις που έλαβαν χώρα αρχές Αυγούστου και αρχές Ιουλίου, αντίστοιχα, στους Γεωργιανούς Ημαθίας, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στις 2 Αυγούστου δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας η εξαφάνιση του 43χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο.

Ακολούθησαν μεθοδικές και συστηματικές αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή – συμμετοχή τους στις παραπάνω υποθέσεις, πέντε ημεδαποί ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι συνελήφθησαν χθες κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Όπως προέκυψε , τον περασμένο Μάρτιο, δυο από τους εμπλεκόμενους, που είναι ανδρόγυνο (54χρονος και 53χρονη), για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν, από κοινού, να προβούν στην ανθρωποκτονία του 43χρονου γαμπρού τους.

Την τέλεση της εγκληματικής ενέργειας ανέθεσαν στον 48χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ, ύστερα από υπόδειξη – διαμεσολάβηση άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, πριν λίγες ημέρες -στις 2 Αυγούστου-, μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο υπήκοο Αλβανίας και αφού ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν. Τα πειστήρια που περισυλλέγησαν έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το όχημα των δύο συλληφθέντων κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος, τον μήνα Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, υπηκόου Αλβανίας, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο παραπάνω 48χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για 3 υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνελήφθη προχθές μαζί με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες των οικιών τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm.







Εδώ σχολιάζεις εσύ!