Παναθηναϊκός: Όλοι μαζί μια «γροθιά» για το διπλό

 

Αναρτήθηκε: 14 Οκτωβρίου, 2013 στις 13:15

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να «κλείσει» και πάλι το… σπίτι του Ολυμπιακού με τον κόσμο στο Caravel και τον Ρόκο Λένι Ούκιτς στην δωδεκάδα του ΣΕΦ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αποψινό, μεγάλο αγώνα στο ΣΕΦ (7:15, ΔΤ) ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Με τρόπο που ούτε και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα… φανταζόταν.
Ο Έλληνας τεχνικός στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του είδε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να προπονείται κανονικά και να θέτει εαυτό στην διάθεση του προπονητή του, μιας και τις τελευταίες ημέρες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Όμως δεν ήταν μόνο ο Έλληνας σέντερ που προπονήθηκε κανονικά. Στην χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος κανονικά και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος συμπλήρωσε το… πράσινο παζλ, μιας και για πρώτη φορά προπονήθηκαν για πρώτη φορά όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζί.
Η κατάσταση του Κροάτη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, για το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει, ενώ θα είναι και στη δωδεκάδα της ομάδας του για το ματς του ΣΕΦ.

 

Και τα εξωαγωνιστικά νέα όμως, για τον Αργύρη Πεδουλάκη ήταν… τα καλύτερα. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των πρωταθλητών με ανακοίνωσή τους, έδωσαν… ραντεβού στο Caravel για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να την στηρίξουν στην προσπάθειά της για ένα ακόμα «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού.

Πηγή : onsports.gr







Εδώ σχολιάζεις εσύ!