Ford Troller T4: Το off-road της Βραζιλίας (εικόνες)

Το σκληροτράχηλο off-road όχημα εξοπλίζεται με διάφορα «καλούδια»

Η Ford Βραζιλίας παρουσίασε το πρωτότυπο Troller T4, το οποίο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 30 Οκτωβρίου στην έκθεση του Σάο Πάολο.

Για όσους δεν ξέρουν, η Troller ιδρύθηκε το 1995 στη Βραζιλία και αποτελεί έναν κατασκευαστή off-road οχημάτων, ενώ το 2007 εξαγοράστηκε από τη Ford Βραζιλίας. Ναυαρχίδα της φίρμας αποτελεί το Troller T4.

Το εν λόγω off-road concept, λοιπόν, εξοπλίζεται με διάφορα «καλούδια», όπως snorkel και εργάτη, ενώ φέρει ένα ατσάλινο αποθηκευτικό κουτί και τροποποιημένους προφυλακτήρες σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής στο οποίο στηρίζεται.

Τόσο το αμάξωμα, όσο και η καμπίνα, διαθέτουν δίχρωμη απόχρωση καφέ-μπεζ, ενώ το εσωτερικό «διανθίζεται» με αυτόματο κλιματισμό, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και δερμάτινα καθίσματα.

Το Troller T4 κινείται από ένα 5κύλινδρο diesel μοτέρ 3,2 λίτρων, το οποίο έχει ισχύ 197 ίππων. Το μηχανικό σύνολο χρησιμοποιείται και σε άλλα SUV της Ford, ενώ στην περίπτωση του concept της Troller συνεργάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.