Γραφείο DDB στο Κόσοβο εγκαινίασε ο Χρήστος Παπαπολύζος

Στην Πρίστινα, μόλις 788 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, εγκαινιάσθηκε το 22ο γραφείο της περιοχής ευθύνης του Χρήστου Παπαπολύζου, Προέδρου DDB για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και καλύφθηκε από όλα τα ΜΜΕ του Κοσόβου, ο Χρήστος Παπαπολύζος μίλησε για τη δύναμη της ιδέας που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον όποιον «βλέπει» κάποιος ένα προϊόν. «Αυτή η δύναμη επιρροής μέσω της δημιουργικότητας, είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί την DDB από τα άλλα πολυεθνικά δίκτυα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαπολύζος.

Η DDB Kosova θα διοικείται από τον Armend Susuri και κάτω από τη στέγη της θα φιλοξενεί το ενωμένο σχήμα δυο τοπικών εταιριών, την PR Solutions και την Trokit.

DDB_Kosovo

Θα προσφέρονται υπηρεσίες PR, Digital Communications, Classical Advertising, Branding. Με την υποστήριξη του δικτύου της DDB θα είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα τους δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να υποστηρίξουν και να εκπροσωπήσουν με επαγγελματισμό τους πελάτες τους.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Κόσοβο έχει πληθυσμό περί τα 2 εκ., είναι Αλβανόφωνοι Σέρβοι και χρησιμοποιούν ως νόμισμα το Ευρώ.