12 περίεργα πράγματα που κάνουμε οι γυναίκες όταν μένουμε μόνες!

 

Αναρτήθηκε: 24 Αυγούστου, 2014 στις 19:00

Δείτε τα!

Δεν φοράμε παντελόνι.Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε με το που μπαίνετε σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα;Βγάζουμε το παντελόνι μας και μένουμε όνο με το εσώρουχο/.

Το σπίτι πρέπει να είναι η εστία για άνεση και ευτυχία. Όχι για στενά παντελόνια και  κλειστοφοβικά πουκάμισα.
Τρώμε take-out τις περισσότερες φορές. Καλή είναι και η υγιεινή διατροφή αλλά μερικές φορές  ένα κορίτσι χρειάζεται και το σουβλάκι του. Ή την πίτσα του. Ή το κινέζικό του. Ή και όλα αυτά μαζί.
Βλέπουμε όλες τις αγαπημένες μας σειρές σε επανάληψη. Gilmore Girls. Friends. Sex and the City. Και Runway Project. Υπάρχει κάτι απόλυτα ανακουφιστικό στο να ξαναβλέπεις TV shows που έχεις αγαπήσει στο παρελθόν.  Νιώθεις κάτα κάποιο τρόπο ότι όλα θα πάνε καλά. Και οι φίλοι σου είναι πάντα εκεί για σένα.
Ακούμε στη διαπασών τραγούδια της Beyoncé και κοπιάρουμε τις κινήσεις της. (Το Put a Ring On It είναι ένα από τα αγαπημένα μας) . Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούς ποπ μουσική που μιλάει για δυναμικές γυναίκες –σαν εσένα- μια Κυριακή απόγευμα.
Καθαρίζουμε σαν τις τρελές. Ακόμα κι οι οι γυναίκες που δεν τρελαίνονται για τις δουλειές του σπιτιού κάτι παθαίνουν όταν μείνουν μόνες και τους βγαίνει από μέσα τους η Μαίρη Παναγιωταρά.

Άσε που νιώθεις μεγάλη περηφάνια όταν κάποιος σου λέει ότι αστράφτει το σπίτι σου.

Δοκιμάζουμε διαφορετικά oufits.Έτσι και μείνουμε μόνες στο σπίτι για παραπάνω από τρεις ώρες μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες είναι δοκιμάζουμε όλα μας τα ρούχα μας και να δημιουργούμε τα τέλεια looks για το γραφείο, τη βόλτα με τις φίλες μας και τις βραδινές εξόδους μας. Και μετά δεν φοράμε τίποτα από αυτά.
Κάνουμε μάσκες με αγγούρια και γιαούρτια και απλώνουμε ότι λάδι υπάρχει στα μαλλιά μας. Είναι ένα από τα πιο μεγάλα πλεονεκτήματα του να βρίσκεσαι μόνη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερα από το να δοκιμάζεις τα νέα beauty μυστικά για κυταρίττιδα, σύσφιγξη και λάμψη στο πρόσωπο ακόμα κι χρειάζεται να δείχνεις τρομακτική.
Μερικές φορές ετοιμάζουμε ένα περιποιημένο πρωινό ή και μεσημεριανό μόνο για τον εαυτό μας. Υπάρχει κάτι τόσο γαλλικό στο να ετοιμάζεις brioche με σολωμό και scrambled eggs για να  φας μόνη σου διαβάζοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο σου περιοδικό μόδας.
Βλέπουμε ολόκληρους κύκλους από το αγαπημένο μας reality show. Μερικές φορές το συνοδεύουμε και με πατατάκια και παγωτό. Πώς αλλιώς να δεις το Keeping up with the Kardashians; Ξεροσφύρι;

Δοκιμάζουμε διαφορετικά προφίλ και χαμόγελα στον καθρέφτη. Πώς αλλιώς θα βρούμε ποια είναι η καλύτερη γωνία μας όταν βγάζουμε selfies;

Πηγή: instyle.gr







comments powered by Disqus