5 διάσημοι άνδρες που υποστηρίζουν δημοσίως τα γυναικεία δικαιώματα!

 

Αναρτήθηκε: 29 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 13:30

To πρόσφατο σκάνδαλο με τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών των διασήμων, επανέφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα γυναικεία δικαιώματα.

Κατά καιρούς, πολλοί είναι οι διάσημοι άνδρες που δεν έχουν διστάσει να υπερασπιστούν δημοσίως τα γυναικεία δικαιώματα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Ashton Kutcher

Ashton-Kutcher

Ο διάσημος ηθοποιός δεν είχε διστάσει να θίξει το θέμα του πως παρουσιάζουν οι ταινίες του Hollywood τη γυναικεία σεξουαλικότητα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να βλέπουμε περισσότερες ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες οι οποίες μοιάζουν σίγουρες για τη σεξουαλικότητά τους.

Will Smith

Smith

O μουσικός και ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι επέτρεψε στη μικρή του κόρη να κόψει τα μαλλιά της προκειμένου να της διδάξει ότι ελέγχει η ίδια το σώμα της.

Ryan Gosling

Ryan-Gosling

Ο ηθοποιός είχε καυτηριάσει δημόσια το γεγονός πως ταινίες που δείχνουν γυναίκες να βασανίζονται σεξουαλικά δεν θεωρούνται ακατάλληλες, σε αντίθεση με ταινίες όπου βλέπουμε γυναίκες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις.

Daniel Radcliffe

Daniel-Radcliffe

Ο…Harry Potter είχε διακηρύξει δημόσια το γεγονός ότι είναι φεμινιστής και υπερασπίζεται ίσα δικαιώματα για όλους.

Jon Hamm

Jon-Hamm

Ο πρωταγωνιστής του Mad Men καταδίκασε όσα συνέβαιναν τη δεκαετια του 60, με τις γυναίκες να αντιμετωπίζονται σαν «δούλες» των ανδρών.

Μπράβο τους και μακάρι να τους μιμηθούν κι άλλοι!

Πηγή: mad






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus