Το χουχουλιάρικο φθινοπωρινό στιλ & πώς να το πετύχεις!

8

Κρύο, βροχή και παγωμένος αέρας σου προκαλούν τη διάθεση να κλειστείς μέσα και να αφεθείς στη θαλπωρή του σπιτιού τυλιγμένη με τα πιο ζεστά και πιο άνετα ρούχα σου.

Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να θυσιάσεις την κομψότητα σου.

Και ναι, τα κατάλληλα ρούχα βοηθάνε. Πλεκτά, παντοφλάκια, ζακέτες και αφράτα κασκόλ σε βάζουν αμέσως στο χαλαρωτικό χουχουλιάρικο μουντ.   Τα μαλακά, ζεστά, χνουδωτά πιτζαμουλίνια, οι μάλλινες μακριές
Και ναι, τα κατάλληλα ρούχα βοηθάνε. Πλεκτά, παντοφλάκια, ζακέτες και αφράτα κασκόλ σε βάζουν αμέσως στο χαλαρωτικό χουχουλιάρικο μουντ.
Τα μαλακά, ζεστά, χνουδωτά πιτζαμουλίνια, οι μάλλινες μακριές κάλτσες, οι γούνινες παντοφλίτσες είναι ο παράδεισος που θες να βυθιστείς μέσα του επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια παγωμένη μέρα στους δρόμους. Σε αγκαλιάζουν τρυφερά, σε κρατούν ζεστή και κυρίως… δεν σε σφίγγουν.

Δεν υπάρχει βολικότερο πράγμα στον κόσμο για το κρύο από αυτές τις ζεστές παντόφλες με επένδυση γούνας σε στιλ μπότας! Όμως, ακόμη κι αν αποφασίσεις να κυκλοφορείς ξυπόλητη μέσα στο καταχείμωνο, τη με
Δεν υπάρχει βολικότερο πράγμα στον κόσμο για το κρύο από αυτές τις ζεστές παντόφλες με επένδυση γούνας σε στιλ μπότας! Όμως, ακόμη κι αν αποφασίσεις να κυκλοφορείς ξυπόλητη μέσα στο καταχείμωνο, τη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία του χουχουλιάρικου στυλ έχουν τα ουδέτερα χρώματα στους τόνους του γκρι και του μπεζ.

Μέσα ή έξω από το σπίτι, το κολάν σε εκρού ή γκρι είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλές στρώσεις πλεκτών στους ίδιους τόνους, δίνοντας την εντύπωση ενός ενιαίου συ
Μέσα ή έξω από το σπίτι, το κολάν σε εκρού ή γκρι είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλές στρώσεις πλεκτών στους ίδιους τόνους, δίνοντας την εντύπωση ενός ενιαίου συνόλου. Οι χοντροπλεγμένες κάλτσες που εκτελούν χρέη παντόφλας είναι εξίσου βασικό αξεσουάρ για… χουχουλιάρικες εμφανίσεις κεκλεισμένων των θυρών!