Οι γονείς της 4χρονης Άννυ ταξίδεψαν στη Βουλγαρία λίγο μετά την εξαφάνισή της

Μια νέα πληροφορία έρχεται να δώσει νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό της 4χρονης Άννυ.

Από κάμερες αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα και ο πατέρας της Αννυ ταξίδεψαν, μόλις η πρώτη γύρισε από την Γερμανία, στη Βουλγαρία.

Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ενώ το παιδί είχε χαθεί από προσώπου γης από τις 19 Απριλίου οι δύο τους, δύο ημέρες αργότερα, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για την πατρίδα τους.

Η νέα αυτή πληροφορία ανάγκασε τους αστυνομικούς να πάρουν νέα κατάθεση από το ζευγάρι στην οποία και οι δύο τους ανέφεραν ότι μετέβησαν στην Βουλγαρία προκειμένου να ενημερώσουν τους γονείς της Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της Αννυ για την εξαφάνιση και να τους ζητήσουν τη βοήθεια τους στο χειρισμό της υπόθεσης.

«’Είναι δυνατόν να εχουν χάσει το παιδί τους και αυτοι αντί να το ψάχνουν, να ταξιδέυουν σε χώρα του εξωτερικού», αναρωτήθηκε αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Αμέσως διατάχθηκε νέα έρευνα στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα που έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα το ζευγάρι μαζί με το παιδί. Ανδρές του εγκληματολογικού βρίσκονταν από το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι και το έκαναν εκ νέου, φύλλο και φτερό προκείμενου να εντοπίσουν κάθε στοιχείο που θα τους βοηθήσει να λύσουν το γόρδιο δεσμό.