Η Απόλυτη Φρίκη! Τον συνέλαβαν την ώρα που έτρωγε τα μάτια της 22χρονης φίλης του (εικόνα)

 

Αναρτήθηκε: 7 Νοεμβρίου, 2014 στις 10:47

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο ξενοδοχείο «Sirhowy Arms» όταν έφτασαν μετά από τηλεφωνήματα άλλων ενοίκων για περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο. Ένας άντρας, ο οποίος όπως αποδείχθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαϊνης, είχε τραυματίσει μια 22χρονη κοπέλα και την στιγμή της εισόδους τους στο δωμάτιο, έτρωγε το πρόσωπό της έχοντας στα χέρια του το ένας της μάτι.

Αμέσως προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με το Taser, με τον Γουίλιαμς να πεθαίνει από την επίθεση ενώ η κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

7606b47b4263d72d5b74aa0c8e0fa398 Η Απόλυτη Φρίκη! Τον συνέλαβαν την ώρα που έτρωγε τα μάτια της 22χρονης φίλης του (εικόνα)

Ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν δύο εβδομάδας αφού είχε περάσει τα τελευταία 5,5 χρόνια στη φυλακή. Όπως τόνισαν οι διοικούντες το Hostel στο οποίο διέμενε, δεν είχαν παρατηρήσει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες αλλά αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία έπειτα από τις φωνές της κοπέλας.

 






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus