Όταν οι stars… δουλεύουν part- time! Αυτές είναι οι «δεύτερες» δουλειές των Χολυγουντιανών αστέρων

 

Αναρτήθηκε: 22 Ιουλίου, 2014 στις 19:31

Είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους star του πλανήτη! Έχουν όνομα, δόξα, φήμη και φυσικά τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά μηδενικά!
Αλλά επειδή τίποτα δεν είναι αρκετό στο Χόλιγουντ, σκέφτηκαν να σπάσουν την ανία της καθημερινής τους ζωής, κάνοντας και κάτι άλλο!

Η οινοπαραγωγή είναι ένας τομέας που φαίνεται να προσελκύει αρκετούς διάσημους! Στη γοητεία του κρασιού υπέκυψαν ο BradPitt και η AngelinaJolie. Συνεργαζόμενοι με μια μεγάλη εταιρεία, δημιούργησαν το δικό τους κρασί, που κυκλοφόρησε στην Γαλλία, την Αγγλία, την Ιαπωνία και την Αμερική. Το μαγικό μπουκάλι που φέρει την υπογραφή του διάσημου ζευγαριού τιτλοφορείται «Miraval». Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ξεπούλησε αμέσως…
Την τύχη της στο κρασί δοκίμασε και η DrewBarrymοre, η οποία δημιούργησε το δικό της κρασί, που φέρει και την επωνυμία «Barrymore 2011 PinotGrigio». Το κρασί ήταν τόσο καλό, ώστε στον Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού στην Γαλλία κατέκτησε την πρώτη θέση το 2012.

«Οίνος ευφραίνει καρδίαν» σκέφτηκε και ο RichardGere–πιθανότατα του το είπε ο φίλος του Δαλάι Λάμα – και ρίχτηκε στην παραγωγή κρασιού στην Ιταλία. Λένε ότι το Brunellοτου είναι εξαιρετικό.

Λάτρεις του κρασιού αποδεικνύονται τα μέλη του συγκροτήματος AC/DCπου κυκλοφόρησαν το δικό τους κρασί. Και μόνο οι fansτους να το αγόρασαν, αντιλαμβάνεστε τι έσοδα είχαν… Όλα τα περιμέναμε, αλλά ότι ο Αργεντινός άσος LionelMessiθα έβαζε την υπογραφή του σε κρασί, δεν μας περνούσε καν από του μυαλό! Θα περιμέναμε οτιδήποτε άλλο, αλλά όχι αυτό! Φυσικά, το κρασί του το αναγνωρίζεις από… χιλιόμετρα, αφού του έδωσε το όνομά του, «LEO».

Ο GeorgeClooneyέκανε την διαφορά, αφού αποφάσισε να κυκλοφορήσει… τεκίλα με την επωνυμία «Casamigos». Υποψιαζόμαστε ότι ο gorgeousGeorgeπίνει μόνο από την δική του. Η LizHarley, λάτρης της υγιεινής διατροφής, έβαλε την υπογραφή της σε σνακ! Δημιούργησε την δική της μπάρα δημητριακών – με λίγες θερμίδες φυσικά – για να κρατάει τις κυρίες σε φόρμα.

O RobertDeNiroδεν έμεινε στο σνακ αλλά προσέλαβε τους καλύτερους chefγια να φτιάχνουν τα φημισμένα πιάτα στο «NOBU».Oδιάσημος ηθοποιός επένδυσε ένα μέρος της περιουσίας του στην αλυσίδα εστιατορίων και το βράδυ κοιμάται ήσυχος: πάντα θα έχει να φάει κάτι!

Ένα ονειρεμένο ξενοδοχείο, το οποίο εκτείνεται σε καταπράσινες εκτάσεις και μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από αμερικανική ταινία – τι περίεργος συνειρμός – δημιούργησε ο βραβευμένος με Oscarηθοποιός και σκηνοθέτης ClintEastwood. Καλύτερα να μην ρωτήσουμε τιμή διαμονής…
Ο Brad Pitt αποδεικνύεται πολυπράγμων! Εκτός από το κρασί, σχεδίασε και κυκλοφόρησε την δική του σειρά επίπλων, σε συνεργασία με τον FrankPollaro, ιδιοκτήτη της εταιρείας ARTDECOστη Νέα Υόρκη. Ο σχεδιασμός επίπλων ήταν το απωθημένο του διάσημου ηθοποιού από τα εφηβικά του χρόνια. Η σειρά κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012…

Η JenniferLopezέβαλε την υπογραφή της σε ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, αρώματα καθώς και σε είδη σπιτιού. Τίποτα δεν είναι αρκετό για την J.LO! Και δεν είναι μόνο αυτοί! Το μισό Χόλιγουντσχεδιάζει ρούχα και παπούτσια και λογικά το άλλο μισό τα φοράει για να μην χαλάσουν και οι δημόσιες σχέσεις τους! Τελικά, οι star έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους!
Πηγή: govastileto.gr







Εδώ σχολιάζεις εσύ!