Σακίρα: » Έσπασε » όλα τα ρεκόρ στο Facebook!

 

Αναρτήθηκε: 22 Ιουλίου, 2014 στις 12:30

Εκατομμύρια θαυμαστές πέφτουν στα…διαδικτυακά πόδια της Σακίρα, που έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφήνοντας πίσω ακομα και τον σταρ των social media, τον Έμινέμ.

Όλα τα ρεκόρ έσπασε η Σακίρα, που στέφεται δικαιωματικά η «βασίλισσα του Facebook». Η Κολομβιανή τραγουδίστρια συγκέντρωσε στην επίσημη σελίδα της πάνω από 100 εκατομμύρια likes και για την ακρίβεια 100.631.085!

Ο αριθμός που ζαλίζει έκανε τη Σακίρα να αναρτήσει δημόσιο «ευχαριστώ» στους διαδικτυακούς φίλους της, γράφοντας λίγο μετά τη λήξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία: «Είναι αρκετοί θαυμαστές για να γεμίσουν 1.359 στάδια του Μαρακανά».

Ταυτόχρονα η τραγουδίστρια είπε και μεγάλες αλήθειες για τα social media, αφού έγραψε ότι «τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το  Facebook έχουν βοηθήσει εμένα και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες να μειώσουν το κενό ανάμεσα στη σκηνή και το κοινό».

f5a8ec188c0052f75449138c74e78438 Σακίρα:  Έσπασε  όλα τα ρεκόρ στο Facebook!

Το ρεκόρη της Κολομβιανής είναι σίγουρα αξιομνημόνευτο στον κόσμο του Διαδικτύου, ιδιαίτερα στο Facebook, αφού ξεπέρασε τον διάσημο ράπερ Έμινεμ, ο οποίος έχει 91,9 εκατομμύρια θαυμαστές στη σελίδα του και τη Ριάνα που έχει 89 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους.

Στη σελίδα της η Σακίρα είναι εξαιρετικά ενεργή, αφού τη χρησιμοποιεί πολύ συχνά, ενημερώνοντας το κοινό για τις νέες της κυκλοφορίες, τις συναυλίες της, αλλά και όσα συμβαίνουν στη ζωή της και θέλει να μοιράζεται. Οι προσωπικές φωτογραφίες της με τον Ζεράρ Πικέ, αλλά και τον γιο τους, Μίλαν αποσπούν εκατομμύρια likes, με τρανό παράδειγμα την πρώτη τους που σημείωσε σχεδόν 3 εκατομμύρια likes και αναπαράχθηκε πάνω από 31.000 φορές!

Ακόμα και ο επικεφαλής και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Σακίρα, γράφοντας το σχόλιο του στη σελίδα της, λέγοντας:«Συγχαρητήρια! Απίστευτη επιτυχία για έναν απίστευτο άνθρωπο».

Πηγή: thetoc.gr







Εδώ σχολιάζεις εσύ!