Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ-ΑΓΚΑΘΙ που πονάει τον Δήμαρχο Μαραθώνα!

 

Αναρτήθηκε: 2 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 17:23

Όσο χρόνια και αν έχουν περάσει, ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπορεί να ξεχάσει τα δύσκολα παιδικά του χρόνια!

Μπορεί σήμερα να χρίζει Δήμαρχος Μαραθώνα παρόλα αυτά χρειάστηκε να παλέψει απο μικρό παιδί για να πάρει την ζωή στα χέρια του. Κυνηγημένος απο την οικογένεια του, έχοντας μόνο την βοήθεια του Ελληνοφιλιπινέζου θείου του Σταύρου Ψινάκη, αδερφού του πατέρα του. Σε αντίθεση με τον πατέρα του που τον αποκλήρωσε σε πολύ νεαρή ηλικία αφού όπως εξομολογείται ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης όντας αυταρχικός και πατριαρχκός δεν συμφωνούσε με τις προχωρημένες απόψεις του γιου του. Ειδικά η δεύτερη αποκλήρωση που βίωσε απο τον πατέρα του ήρθε όταν εκείνος ανέλαβε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά.

«Δεν είχα εγώ θέματα με τον πατέρα μου, εκείνος είχε μαζί μου. Όλο με αποκλήρωνε, γιατί δεν του άρεσαν αυτά που έκανα. Ήμουν προχωρημένος για την εποχή μου, εγώ έπρεπε να είχα γεννηθεί τώρα- έτσι αισθάνομαι. Υπήρχε αποδοχή, αλλά ήταν λίγο αυταρχικός και ήθελε να γίνεται το δικό του. Ο πατέρας μου μια φορά με είχε αποκληρώσει δύο φορές την ίδια μέρα! Αλλά δεν με ένοιαζε, γιατί ζούσα μόνος μου στην Αμερική, έκανα modeling κι έβγαζα πολλά λεφτά. Γι’ αυτό με αποκλήρωνε, γιατί εκνευριζόταν», εξομολογείται σε συνεντεύξεις του.

“Ειδικά την εποχή που δούλευα με τον Σάκη, θεώρησαν απρεπές αυτό που έκανα, τους ήταν αδιανόητο να με βλέπουν στα καμαρίνια, αντί να είμαι στις επιχειρήσεις της οικογένειας.», εξηγεί κάθε φορά ο Ηλίας Ψινάκης τον λόγο που έκοψε τους οικογενειακούς ομφάλιους λώρους.






comments powered by Disqus