Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ-ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ φωτό της ΟΡΓΗΣ της Ματσούκα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο! (εικόνες)

Φωτογραφίες που δεν την κολακεύουν και κάποιοι δεν την προστάτευσαν, διοχετεύοντας της στο διαδίκτυο έκανε λόγο η Δήμητρα Ματσούκα και σας τις παρουσιάζουμε!

Αναμφισβήτητα αποτελεί μια απο τις σέξι ηθοποιούς. Απο την δεκαετία του 90 ο τίτλος του sex symbol της δόθηκε απλόχερα και δικαιωματικά.

Τότε η νεαρή ανερχόμενη Δήμητρα Ματσούκα έκανε ένα λάθος μεγάλο όπως παραδέχεται το οποίο και σταμάτησε.

Εμπιστευόταν ανθρώπους που την φωτογράφιζαν σε κόνσεπτ που δεν την κολάκευαν όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό People.

Έκτοτε και μετά απο εκείνο το συμβάν με τις απαγορευμένες φωτό τελικά να διαρρέουν στο τύπο, η Δήμητρα έγινε πιο επιφυλακτική και πιο επιλεκτική, αποφεύγοντας την δημοσιότητα.

“Προφανώς ήμου ματαιόδοξη ως πιο μικρή και έλεγα ναι σε κόνσεπτ που ήταν συγκλονιστικά, μα που συνοδευόντουσαν απο φρικτά εξώφυλλα. Πάντα αυτά που υπόσχονταν δεν τηρούνταν. “Πειραγμένα εξώφυλλα και εγώ εξαπατημένη. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια φωτογράφιση στο κόνσεπτ της τηλεταινίας “Δρόμος”. Φορούσα φόρεμα με τιράντες και σκύβοντας φάνηκε το στήθος μου. Οι φωτογραφίες δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ αλλά απο το ατελιέ του περιοδικού διέρρευσαν και έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι απροστάτευτη. Πάγωσα”.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

ματουκα 1matsoyka3ματσουκά 34