Αρχική LIFESTYLE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή και αν είναι βόμβα: Η εκτός γάμου κόρη του τραγουδιστή...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή και αν είναι βόμβα: Η εκτός γάμου κόρη του τραγουδιστή και η αντίδραση της συζύγου του! (με ονόματα)

Μια πανέμορφη κόρη προστέθηκε στην οικογένεια του από άλλη γυναίκα με την σύζυγο του να έχει φύγει στην Γερμανία…

Όχι δεν είναι ο ίδιος τραγουδιστής για τον οποίο έγραφα πριν μερικές μέρες. Είναι νέο περιστατικό…Ο ερχομός ενός παιδιού μόνο χαρά και ευτυχία θα μπορούσε να φέρει αλλά και τα πάνω κάτω στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αφού ο γνωστός τραγουδιστής απέκτησε εχτές το πρωί μια υγιέστατη κόρη, που έσπασε το «σερί» των γιων που του έχει χαρίσει η γυναίκα της ζωής του τα τελευταία πολλά χρόνια Κωνσταντίνα Δημητροκάλη.

Τι έχει πραγματικά όμως συμβεί; Τι κρύβεται πίσω από την νέα ευτυχία πατρότητας του Ματθαίου Γιαννούλη; Ο ίδιος εδώ και εννιά μήνες κρατούσε καλά το μυστικό.

Τον ερχομό της μικρής του πριγκίπισσας όπως την αποκαλεί.. Μέχρι και που ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να το ανακοινώσει και δημόσια και να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Μόνο που η κόρη αυτή δεν είναι καρπός της σχέσης του με την Κωνσταντίνα αλλά με μια άλλη γυναίκα όπως αποδεικνύεται.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο τραγουδιστής λατρεύει τα παιδιά, δη τα δικά του και με τους γιους του έχει μια ιδιαίτερη σχέση. Όπως ακριβώς είναι ταγμένος ολότελα να λατρέψει και την κόρη του.

Η Κωνσταντίνα τις τελευταίες μέρες όμως βρίσκεται στην Γερμανία σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της ενώ ο Ματθαίος Γιαννούλης βιώνει την απόλυτη ευτυχία του ερχομού της μονάκριβης του… Από τα προφίλ τους, τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Ματθαίος έχουν σβήσει τις κοινές φωτογραφίες του έρωτά τους…Δείχνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι συμβαίνει. Ευχόμαστε να το ξεπεράσουν αλλά και Να του ζήσει η κόρη.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

1525324_10201450255758521_671460759_nGIANOU 12 GIAN