Jennifer Lawrence: Τα ανδρικά πρότυπα είναι έργο του διαβόλου!

Για τα χολιγουντιανά στερεότυπα σε ό,τι αφορά τον τύπο του σώματος, αλλά και για την προσωπική της ζωή μιλάει η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

jennifer-lawrence-harpers-bazaar-may-2016-cover-photoshoot011

«Όλοι μου λένε: «Σε αγαπάμε γιατί υπάρχει και κάποια με ένα κανονικό σώμα»», δήλωσε η Τζένιφερ Λόρενς μιλώντας στο περιοδικό, στο οποίο ποζάρει για το εξώφυλλο του Μαΐου. Όμως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν θέλει να βάζει ταμπέλες. «Μου αρέσω, δεν αισθάνομαι ότι έχω ένα φυσιολογικό σώμα. Κάνω πιλάτες κάθε μέρα. Τρώω, αλλά δουλεύω πολύ. Πολύ περισσότερο από ό,τι ένα φυσιολογικό άτομο. Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ τα λιποβαρή άτομα, που όταν κάποιος έχει φυσιολογικό σωματικό βάρος τότε ακούμε: «Ω Θεέ μου, αυτή έχει πολλές καμπύλες»». Το Χόλιγουντ χρειάζεται ένα «νέο φυσιολογικό σωματότυπο», λέει η Λόρενς.

jennifer-lawrence-harpers-bazaar-may-2016-cover-photoshoot03

H ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ερωτική της ζωή. Δηλώνει ότι δεν έχει έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα, «γιατί τα πρότυπα είναι έργο του διαβόλου». 

«Σεξ; Ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό», λέει γελώντας, ενώ διευκρινίζει ότι πέρασε τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου με τον φίλο της Αζίζ γιατί όπως είπε «ήταν μία βραδιά που μπορούσα να δω τον Αζίζ. Μου έκανε δώρο ένα λούτρινο ζωάκι, κι εγώ του πήρα μία κάρτα».