Αποκλειστικο: Αυτό είναι το ερωτικό σκάνδαλο που συγκλονίζει το Κολωνάκι!

 

Αναρτήθηκε: 17 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 17:09

Το να κερατώνεις τον άντρα σου είναι λίγο πολύ λογικό. Το να κερατώνεις όμως και τον εραστή σου, ε αυτό είναι σκάνδαλο

Εδώ και ένα μήνα περίπου, ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Ελληνική show biz. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, μια γοητευτική (με υπέροχο σώμα) και άκρως εντυπωσιακή 40αρα παντρεμένη τραγουδίστρια που εκτός από τον άντρα της, κερατώνει και τον εραστή της!!! Αυτά μας τα διηγήθηκε χθες το βράδυ, έγκυρη και αξιόπιστη πηγή που την φιλοξενήσαμε για αρκετή ώρα στα ειδησεογραφικά μας γραφεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsrebel.gr η εκρηκτική M.I.L.F. έχει καταφέρει να στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα καθώς έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τριών πολύ γνωστών και επώνυμων ανδρών (ο ένας τραγουδιστής και οι άλλοι δυο επιχειρηματίες). 

Η ίδια, δείχνει να το απολαμβάνει και δεν διστάζει να προκαλεί με την εξωτερική της εμφάνιση τόσο στην κεντρική αγορά του Κολωνακίου όσο και σε γνωστά καφέ μπάρ του κέντρου. Ο σύζυγός της πλανάται πλάνην οικτρά, ο εραστής νομίζει πως είναι ο μοναδικός και απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και ο τρίτος κρύβει όλα τα ένοχα μυστικά μιας ερωτικής ιστορίας που δεν ξανάγινε στην Ελληνική show biz.

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν προκαλέσει σάλο, αναφέρουν και για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη χωρίς όμως να γνωρίζει ουδείς, ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας.

Μια απίστευτη ιστορία που λαμβάνει χώρα εδώ και μερικές εβδομάδες πίσω από τους μεγάλους προβολείς της δημοσιότητας και έχει αφήσει άναυδους ακόμα και τους πιο έμπειρους σχολιαστές στα social media!!!






comments powered by Disqus