Αποκλειστικό: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ η Σαμίου και πως βιώνει τον ΕΡΩΤΑ! (εικόνες)

 

Αναρτήθηκε: 6 Αυγούστου, 2014 στις 15:21

Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε δει την εικόνα της, αφού απέχει συνειδητά απο τα φώτα της δημοσιότητας!

Η απόφαση της να εγκαταλείψει το χώρο του πενταγράμμου έσκασε ως βόμβα πριν απο χρόνια. Απίστευτη καλλιτέχνης, όμορφη γυναίκα, αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην ζωή της μακριά από το life style!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όμως πριν απο τρια χρόνια με την ίδια να έχει βάλει κάποια κιλά, ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού η Άντζυ Σαμίου όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι πιο fit απο ποτέ. Ενώ συγκλονιστκό είναι το κείμενο για τον έρωτα που ανέβασε πριν λίγη ώρα στην σελίδα της στο Facebook!
Διαβάστε το:
Όταν μένεις πολύ καιρό μόνος, γίνεσαι ένα παραπονιάρικο παιδί στερημένο από αγάπη και χάδια …κλείνεσαι στον εαυτό σου για να μη φανεί αυτή σου η ευαίσθητη πλευρά, η αδυναμία, η έλλειψη. Μα έρχεται η στιγμή που ο έρωτας βρίσκει μια χαραμάδα στο τείχος σου και εισβάλλει μέσα … και τότε δεν μπορείς να κρυφτείς πλέον, είσαι ένα παιδί που πρέπει κάπου να πει τα παράπονα του, να βγάλει τη γκρίνια του, να κλάψει να πει τους φόβους του, να διηγηθεί τους εφιάλτες του …. κι όπως όλα τα παιδιά μετά από αυτό το ξέσπασμα μετά χαλαρώνουν παίζουν και γελάνε, έτσι κι εσύ θέλεις το χρόνο σου για να βγάλεις τον πόνο σου και μετά να αρχίσεις να γελάς και να ζεις…. Ποιος όμως είναι απέναντι σου; ένα ακόμη παραπονιάρικο παιδί, η ένας τρυφερός, πλήρης ενήλικας; Στην πρώτη περίπτωση σύγκρουση, αδιαλλαξία, απογοήτευση, ανταγωνισμός! Στη δεύτερη δώρο Θεού! σε δέχτηκε, σου έδωσε χρόνο μέσα στην αγκαλιά του, σε άκουσε με αγάπη και ειλικρίνεια και χωρίς να βιάζεται προετοιμάστηκε για τη στιγμή που αρχίζει η ευτυχία! Έτσι λοιπόν αν είσαι κι εσύ ένα παραπονιάρικο παιδί, και δεν είναι κακό αυτό, μάθε πως ο έρωτας η αγάπη με ένα άλλο πληγωμένο παιδί , θα έχει πολλές δυσκολίες προκειμένου να καταλήξει στην ευτυχία…. υπάρχουν όμως και σπάνιες περιπτώσεις που κατέληξε εκεί, γιατί τα παιδιά αγκαλιάστηκαν, έπαιξαν και σκούπισαν τα δάκρυα τους ο ένας στο μανίκι του άλλου!
Της Σπυριδούλας Κάμπου

b3149ecea4628efd23d2f86e5a723472 300x249 Αποκλειστικό: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ η Σαμίου και πως βιώνει τον ΕΡΩΤΑ! (εικόνες)47408d266ebdf3d4360d0af0ddea8224 Αποκλειστικό: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ η Σαμίου και πως βιώνει τον ΕΡΩΤΑ! (εικόνες) fbdeaa11f765bc27eb1008c17f334b27 Αποκλειστικό: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ η Σαμίου και πως βιώνει τον ΕΡΩΤΑ! (εικόνες) df2ba6ef42bfc012e301524b50ca1cc8 Αποκλειστικό: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ η Σαμίου και πως βιώνει τον ΕΡΩΤΑ! (εικόνες)






comments powered by Disqus