Αποκλειστικό: Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μετρ των επιτυχιών ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ από ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ στο σέξ! ( ο Mr 50 αποχρώσεις του γκρι)

 

Αναρτήθηκε: 24 Οκτωβρίου, 2014 στις 19:30

Με την παραμονή στο νοσοκομείο για πολύ καιρό πλήρωσε τις ιδιαίτερες ερωτικές του ορέξεις ο γνωστός στιχουργός-μουσικοσυνθέτης των επωνύμων.

Τα τραγούδια του τα έχουν υμνήσει και τα έχουν κάνει σουξέ πολλά απο τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Ο ίδιος γύρω στα 40 και lowprofileστα φώτα της δημοσιότητας, έχει ένα ερωτικό μυστικό που πριν απο λίγο καιρό τον έστειλε στο νοσοκομείο,αποκαλύπτωντας τις άγριες ερωτικές του διαθέσεις…

Έντρομοι οι υπάλληλοι και οι νοσοκόμες, αναγνωρίζοντας τον, αλλά και βλέποντας τους επώνυμους επισκέπτες που θα πήγαιναν τις επόμενες μέρες να τον δούνε, ανυσηχώντας για αυτό που του συνέβη, τον είδαν καμμένο σε όλη του την πλάτη με εγκαύματα πρώτου βαθμού…. αφού του άρεσε να τσουρουφλίζεται στην ερωτική πράξη. Η κατάσταση όμως ξέφυγε εκείνο το βράδυ με τον ίδιο να χρίζει νοσηλείας, σωματικής και στην συνέχεια ψυχικής όπως του διέγνωσαν οι γιατροί.

 






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus